Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον Μάρτιο του 2020, η Ρίτα Γουίλσον και ο σύζυγός της Τομ Χανκς ήταν μεταξύ των πρώτων διασημοτήτων που ανακοίνωσαν ότι είχαν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό.

Η Γουίλσον μοιράστηκε πρόσφατα ότι ίδια και ο σύζυγός της εδώ και πάνω από 30 χρόνια δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί.

Μιλώντας στην εκπομπή «Τoday», η ηθοποιός/τραγουδίστρια εξήγησε γιατί δεν έχουν λάβει ακόμα την πρώτη δόση.

«Για πρώτη φορά στη ζωή μας ακούσαμε ότι δεν είμαστε αρκετά μεγάλοι», είπε. «Σκεφτήκαμε ότι «εντάξει, δεν είναι και τόσο άσχημο». Όμως, βρισκόμαστε σε σειρά προτεραιότητας ​επειδή πολλοί άνθρωποι εμβολιάζονται και προχωράμε στην επόμενη βαθμίδα», πρόσθεσε.

Το ζευγάρι διαγνώστηκε με κορονοϊό ενώ βρισκόταν στην Αυστραλία. Ο Χανκς συμμετείχε στα γυρίσματα της ταινίας του Μπαζ Λούρμαν για τον Έλβις Πρίσλεϊ, όπου υποδύετται τον συνταγματάρχη Πάρκερ, ενώ η Γουίλσον ήταν σε περιοδεία για το τελευταίο άλμπουμ της, με τίτλο: «Στα μισά του δρόμου για το σπίτι.»

Και οι δύο είχαν ήπια συμπτώματα, με τον Χανκς να δηλώνει ότι σχεδίαζει να δωρίσουν το αίμα τους για να βοηθήσουν τους άλλους, καθώς είχαν αναπτύξει αντισώματα. Η Γουίλσον είπε ότι η ανάπτυξη αντισωμάτων «ήταν εξαιρετική επειδή ήξερες ότι είχες κάποια προστασία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το εμβόλιο βοηθά τους ανθρώπους.»

Πηγή: CNN

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA