Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγες ημέρες μετά τις απαντήσεις που έδωσε σε stories της στο Instagram σχετικά με κάποια ζητήματα υγείας που έχει αποκομίσει από την τελευταία γέννα, η Ολυμπία Χοψονίδου ανησύχησε τους ακόλουθους της, αφού ανάρτησε μια φωτογραφία της από το νοσοκομείο, όπου μάλιστα είναι υπό την επήρεια της νάρκωσης.

Πολύ γρήγορα άρχισαν να της στέλνουν ερωτήσεις τι έχει και τι συνέβη. Λίγες ώρες αργότερα η Ολυμπία, αφού πρώτα έσβησε το story, ανέβασε ένα δεύτερο όπου εξηγούσε τι είχε συμβεί. Όπως έγραψε, ο βήχας που είχε αναφέρει παλιότερα ότι την ταλαιπωρεί, την οδήγησε στο γιατρό για να δει πού οφείλεται και δεν επρόκειτο για κάτι σοβαρό. 

«Είμαι μια χαρά. Είμαι ήδη στο σπίτι. Έχω ξεκινήσει από την αρχή τις εξετάσεις μου για να βρω λύση στο βήχα μου. Τίποτα άλλο. Απλά στο προηγούμενο story ήμουν ζαλισμένη από τη μέθη και έβγαζα σέλφι σαν καμηλοπάρδαλη ασταμάτητα. Κι η αλήθεια είναι ότι γέλασα πολύ» έγραψε στο story της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA