Μενού
  • Α-
  • Α+

«Στις 26 Σεπτεμβρίου γιορτάζω τα δεύτερα γενέθλιά μου. Είναι η μέρα που πήγα στο ΚΕΘΕΑ για να απεξαρτηθώ από τον εθισμό στα τυχερά παιχνίδια», αποκάλυψε ο Πέτρος Λαγούτης.

Για να σταματήσεις τον οποιοδήποτε εθισμό, «πρέπει να αλλάξεις και άλλα πράγματα στον εαυτό σου», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Πρέπει κάποιος να είναι έτοιμος και να το θέλει πολύ. Γιατί ακόμα και αν το θέλει πολύ, η προσπάθεια μέσα δεν είναι ομαλή και εύκολη. Έχει δυσκολίες γιατί το να σταματήσεις τον οποιοδήποτε εθισμό, σημαίνει να αλλάξεις και άλλα πράγματα στον εαυτό σου που στην αρχή δεν τα έχεις ψιλιαστεί καν».

«Μια διαδικασία που σαν το φίδι αλλάζεις δέρμα»

Αρχίζεις μια διαδικασία που σαν το φίδι αλλάζεις δέρμα και ξαναβγαίνεις να ζήσεις. Σε μένα αυτή η διαδικασία πήρε 26 μήνες».

Όπως διευκρίνισε, «δεν κλείνεσαι πουθενά 26 μήνες».

«Συνεχίζεις να ζεις τη ζωή σου προσπαθώντας αρχικά να βγάλεις αυτό από τη ζωή σου με κάθε δυσκολία και πόνο ψυχής» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο ηθοποιός.

«Ναι, θα υποφέρεις που αλλάζεις πράγματα που είχες μάθει λάθος αλλά κάθε φορά που θα προχωράς θα έρχονται δώρα. Έχει πόνο αλλά έχει και δώρα τα οποία είναι απίστευτο πως έρχονται μετά ασταμάτητα».

https://www.youtube.com/watch?v=EmFZMX-_wRk
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA