Μενού
  • Α-
  • Α+

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Μπαμ», ο χωρισμός ήταν... θυελλώδης και η κυρία Παλαιτσάκη φέρεται να έχει αποστείλει στον πρώην σύντροφό της εξώδικα στα οποία γίνεται λόγος για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και απειλές.

Με βάση το ίδιο ρεπορτάζ, το ίδιο έχει γίνει και από την πλευρά του κ. Μιχαλόπουλου, ο οποίος έχει προχωρήσει σε νομικές κινήσεις, υποστηρίζοντας ότι η πρώην σύζυγός του τον συκοφαντεί επειδή δεν μπορεί να αντέξει τον χωρισμό.

Καταγγελίες για κακοποίηση 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η Παλαιτσάκη υπέβαλε στις Αρχές τρεις µηνύσεις κατά του πρώην συντρόφου της, µία στις 6 και δύο στις 9 Απριλίου. Μέσω αυτών υποστηρίζει ότι ο Βασίλης Μιχαλόπουλος την κακοποιούσε τόσο λεκτικά όσο και σωµατικά.

Η δηµοσιογράφος φέρεται να παρέδωσε στις Αρχές αντίγραφα δηµοσιεύσεων του Βασίλη Μιχαλόπουλου στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης που αναφέρονται στην ίδια, ενώ στα συνηµµένα συµπεριέλαβε συνοµιλίες τους, στις οποίες ο πρώην σύντροφός της εµφανίζεται να την απειλεί ότι θα δημοσιεύσει γυµνές φωτογραφίες τους.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της «Μπαμ», η Παλαιτσάκη υποστηρίζει τον τελευταίο καιρό η ένταση των επιθέσεων και των χαρακτηρισµών προς την ίδια από τον πρώην σύντροφό της κλιµακωνόταν.

Τι επικαλείται ο πρώην σύντροφός της 

Από την άλλη, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο κ. Μιχαλόπουλος αφήνει αιχμές ότι η εισαγωγή της δημοσιογράφου στο νοσοκομείο έγινε για να αποφύγει το αυτόφωρο.

Μάλιστα, µε τη σειρά του υπέβαλε µήνυση στην Παλαιτσάκη για συκοφαντική δυσφήµιση και φέρεται να επιβεβαιώνει ότι επισκέφθηκε το γραφείο της, κρατώντας στα χέρια του το εξώδικο, ζητώντας από εκείνη εξηγήσεις για το γεγονός ότι η δεύτερη εις βάρος του µήνυση επιδόθηκε στη διεύθυνση της µητέρας του, η οποία αντιµετωπίζει σοβαρά προβλήµατα υγείας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA