Μενού
  • Α-
  • Α+

Αποκαλύψεις για τη συμμετοχή του στο Nomads και την ανακαίνιση της πτέρυγας του ΑΧΕΠΑ έκανε ο Γιώργος Μαυρίδης

«Είχα συμφωνήσει να συμμετέχω στο Nomads και να ανακαινίσουμε μία πτέρυγα στο ΑΧΕΠΑ. Λόγω γραφειοκρατίας δεν έγινε αυτό. Έβαλα τα 40.000 και δεν ασχολήθηκα ξανά. Δεν ξέρω τι κάνανε, έδωσα λεφτά και ας τα κάνουν ότι θέλουν», είπε στο MEGA ο Γιώργος Μαυρίδης. 

«Όταν πρωτομπήκα στο Nomads ήθελα να κάνω ένα τεράστιο έργο, 200.000 ευρώ. Έβαλα ένα κανάλι να κατεβάσει εταιρείες, κατασκευαστές. Βρήκα έναν τοίχο μπροστά μου από το κράτος που δεν επέτρεπε να μπουν χορηγοί. Και οι χορηγοί όταν σου λένε πως θέλουν να παίξουν στις ειδήσεις για την ανακαίνιση και αυτό δεν επιτρέπεται κρατικά, “κόβεται”. Η συμφωνία είχε ξεκινήσει να γίνει και δεν έγινε. Έβαλα ένα κανάλι να ασχοληθεί με το δικό μου “κόλλημα”. Είχα βάλει ρήτρα στο κανάλι πως αν δεν πάει καλά το πρόγραμμα να πάνε 40.000 ευρώ στο ΑΧΕΠΑ. Το τι έγιναν τα λεφτά δεν ξέρω. Πήρα ένα μάθημα και κάνουμε ότι κάνουμε ιδιωτικά. Με το κράτος δεν βγάζεις άκρη», σχολίασε ο Γιώργος Μαυρίδης. 

Όταν είχε αποχωρήσει από το Nomads ο Γιώργος Μαυρίδης δεν είχε πάει στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με αποτέλεσμα «να τα ακούσω κιόλας, τα άκουγα για πολύ καιρό. Για να λέμε και την αλήθεια είχα κάνει μια συμφωνία με το κανάλι, επειδή είχα μπει για έναν συγκεκριμένο σκοπό, τους είχα πει πως αν είναι να γίνει αυτό που θέλω να κάνω μετά θα είναι δύσκολο να βγω σε μια εκπομπή και να πω γιατί μπήκα στο Nomads». 

«Θεωρώ ότι στις πρωινές εκπομπές, υπάρχουν κάποιοι που στηρίζουν και που δεν στηρίζουν πρόσωπα σε ριάλιτι για τηλεοπτικούς λόγους», σχολίασε. 

«Στη δική μου περίπτωση που βρέθηκα στη μέση κάποια πράγματα που ειπώθηκαν ήταν ψέματα. Όταν είδα ότι ήταν ψέμα όλο αυτό που ειπώθηκε στο Πρωινό ένιωσα πολύ άβολα. Ειπώθηκε ένα ψέμα πολύ κακό για εμένα όταν ήμουν στο νοσοκομείο αλλά δεν ίσχυε. Είχε ειπωθεί ότι εγώ δεν μπήκα ποτέ στο νοσοκομείο και ότι ήμουν στο ξενοδοχείο», αποκάλυψε ο Γιώργος Μαυρίδης

https://www.youtube.com/watch?v=1F-2gzxkJqA
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA