Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί πριν από λίγες ημέρες να έκλεισε τα 42 της χρόνια, όμως η οικονομική άνεση έχει προσφέρει στην Κόρτνι Καρντάσιαν και την άνεση να δείχνει νεότερη, αλλά και να ζει καταστάσεις που για μια γυναίκα με δύο παιδιά δεν είναι συνηθισμένες. Ο έρωτας της με τον Τράβις Μπάρκερ είναι στα ντουζένια του, με τις αναρτήσεις των δύο στα social media να είναι γεμάτες ερωτισμό και λόγια έρωτα.

Κάποιες φορές ο έρωτας δεν έχει μεταφορική έννοια, αλλά κυριολεκτική, πρόκειται δηλαδή για την ερωτική πράξη. Όπως στην τελευταία ανάρτηση της Κόρτνι Καρντάσιαν στο Instagram, όπου η λήψη έχει κεντράρει στο κατεβασμένο της παντελόνι και στο δαντελένιο εσώρουχο που φοράει, πάνω στο οποίο έχει κεντηθεί η λέξη «oui», δηλαδή το γαλλικό ναι.

Κι η επιλογή αυτή δεν έγινε τυχαία. Η κεντημένη λέξη έρχεται να δώσει απάντηση στο ερώτημα που θέτει η Κόρτνι και αποκαλύπτει τα σεξουαλικά της γούστα.  «Άγριο σεξ: το αγαπάς ή άστο καλύτερα;» θέτει ως δίλημμα η μεγαλύτερη των Καρντάσιαν και η ανάρτηση της έχει προφανή στόχο να προκαλέσει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA