Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ηθοποιός, που συμμετέχει στην κωμική σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο», αναφέρθηκε στα κιλά που έχασε εν μέσω καραντίνας, ενώ περιέγραψε και πώς έφτασε στα πρόθυρα της κατάθλιψης.

«Ξεκίνησα να χάσω λίγα κιλά, αλλά τελικά έχασα περισσότερα. Για την υγεία μου το έκανα. Για να αρχίσω να τρώω πιο υγιεινά», είπε αρχικά η Πηνελόπη Πλάκα για την ανανεωμένη εμφάνισή της.

Η Πηνελόπη Πλάκα μίλησε και για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε, όταν - όπως λέει- δεν είχε βγει από το σπίτι για επτά μήνες:

«Έφτασα κάποια στιγμή στα όρια της κατάθλιψης, με βοήθησε η ψυχοθεραπεία. Δεν καταλάβαινα τι έχω, αλλά καταλάβαινα ότι ήμουν κλεισμένη σε ένα σπίτι για 7 μήνες. Είχα τα παντζούρια κλειστά, δεν έβλεπα κόσμο, δεν μιλούσα στο τηλέφωνο και μου χτύπησε την πόρτα μια γειτόνισσα. Μου είπε «τι θα γίνει» και στην κυριολεξία με τράβηξε έξω. Μου έδωσε και τον ψυχολόγο της. Το κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ πέρα», είπε χαρακτηριστικά.

«Πηγαίνω χρόνια σε ψυχολόγο. Αυτήν τη στιγμή δεν την επισκέπτομαι, αλλά θα πάω σύντομα. Είμαι καλά, η δουλειά μου πάει καλά, οι γονείς μου είναι καλά, έχουμε υγεία και νιώθω ότι έχω όλα όσα θέλω», είπε η Πηνελόπη Πλάκα.

«Δεν είμαι έτοιμη για γάμο και παιδιά»

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον σύντροφό της, Θοδωρή που είναι μαζί εδώ και 3 χρόνια. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως αν και ευτυχισμένη, δεν είναι ακόμα έτοιμη να παντρευτεί και να γίνει μητέρα.

«Στην προσωπική μου ζωή είναι ωραία. Είναι μία περίοδος που νιώθω ότι έχω όλα αυτά που θέλω. Με τον σύντροφό μου τον Θοδωρή, είμαστε μαζί 3 χρόνια και είμαστε πολύ καλά. Παλιά δεν ήθελα να μιλήσω γι΄ αυτό αλλά τώρα πέρασαν 3 χρόνια.  Δεν με αγχώνει μια πρόταση γάμου, απλώς δεν είμαι ακόμα έτοιμη να γίνω μαμά. Ο γάμος για εμένα  είναι να κάνεις οικογένεια. Εγώ τώρα έχω κάποια άλλα πράγματα να λύσω», είπε μεταξύ άλλων η Πηνελόπη Πλάκα για την προσωπική της ζωή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA