Μενού
  • Α-
  • Α+

Ήταν ζευγάρι από το 2002 ως το 2004 και μάλιστα είχαν αρραβωνιαστεί. Τον είχαμε δει να εμφανίζεται και στο βιντεοκλίπ της Jenny From The Block. Μέσα σε αυτά τα 17 χρόνια ο Μπεν Άφλεκ παντρεύτηκε τη Τζένιφερ Γκάρνερ, έκαναν μαζί 3 παιδιά, το μεγαλύτερο είναι κιόλας 15 ετών, πέρασε 3 φορές από κλινική αποτοξίνωσης από το αλκοόλ, έζησε δύσκολες καταστάσεις με την οικογένεια του, αλλά μπόρεσε να σταθεί ξανά στα πόδια του. Σε αυτό έπαιξε μάλλον ρόλο και η Τζένιφερ Λόπεζ, που επίσης σε αυτό το διάστημα έκανε δύο παιδιά με τον Μαρκ Άντονι και βρέθηκε κοντά σε νέο γάμο με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ.

Ο 48χρονος ηθοποιός και η 51χρονη popstar έχουν διατηρήσει κάποιες επαφές όλα αυτά τα χρόνια, οι οποίες εντάθηκαν μετά το 2015, όταν χώρισαν ο Άφλεκ και η Γκάρνερ. Οι σχέσεις τους διακόπηκαν κάπως όταν εμφανίστηκε ο Άλεξ Ροντρίγκεζ στη ζωή της Τζένιφερ Λόπεζ, όμως τις τελευταίες εβδομάδες, κατόπιν της ανακοίνωσης του χωρισμού της με τον πρώην αθλητή του baseball, οι παπαράτσι στο Χόλιγουντ τους έχουν εντοπίσει αρκετές φορές μαζί.

Οι πληροφορίες λένε πως η σχέση τους παραμένει σε φιλικό επίπεδο, όμως όντας και οι δύο με ένα ευάλωτο πρόσφατο παρελθόν, ο Άφλεκ λόγω του αλκοόλ και η Λόπεζ λόγω του χωρισμού, δε θα ήταν απίθανο να δουν ο ένας στον άλλο ένα συναισθηματικό κι ερωτικό στήριγμα. Τα ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρουν ότι η Λόπεζ στέλνει δικό της οδηγό για να τον παραλάβει και να τον πάει σπίτι της, κάτι που συμβαίνει συχνά και στη συνέχεια τον επιστρέφει εκεί που τον παρέλαβε. Όλο αυτό είναι σαφές πως γίνεται για να μη γραφτούν διάφορα, όμως συνέβη αυτό που ήθελαν να αποφύγουν.

Ήδη κιόλας στο ET Online παρουσιάζεται άνθρωπος από το περιβάλλον της Τζένιφερ Γκάρνερ που μεταφέρει τη στάση της, ότι δηλαδή δεν ενοχλείται από αυτή τη σχέση του πρώην συζύγου και πατέρα των παιδιών της, αλλά θέλει το καλύτερο για εκείνον, αφού αυτό θα αντανακλάται και στη σχέση με τα παιδιά τους.

Σε κάθε περίπτωση, το δίδυμο Μπεν Άφλεκ-Τζένιφερ Λόπεζ έχει παρελθόν και θα ήταν ένα πολύ ωραίο story μια επανασύνδεση τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA