Μενού
  • Α-
  • Α+

Όπως αποκάλυψε ο Λιούς Χάμιλτον σε ένα Instagram video, ο Ντέιβιντ Μπόουι του είχε δύο χρόνια πριν πεθάνει ένα ζευγάρι κιθάρες, αλλά δεν έγραφε πουθενά ότι ήταν απ΄αυτόν. Έτσι, ο Χάμιλτον θεωρούσε πως τις είχε στείλει κάποιος ανώνυμος θαυμαστής. Χρειάστηκε να περάσει ένας χρόνος για να μπορέσει να κάνει τη σύνδεση, αλλά τότε ο τραγουδιστής ήταν πια νεκρός.

«Πριν από δύο χρόνια είχα μόλις γυρίσει σπίτι όταν είδα αυτό το υπέροχο δώρο, τις δύο αυτές κιθάρες και δεν ήξερα ποιος τις είχε στείλει, από πού ήταν και γιατί βρίσκονταν στο διαμέρισμα μου. Χρειάστηκε να περάσει ένας χρόνος για να μάθω ότι τις είχε στείλει ο Ντέιβιντ Μπόουι. Δεν είχα ιδέα ότι ήταν αυτός, δεν υπήρχε κάποιο μήνυμα. Αρκετό καιρό μετά το ανακάλυψα με έναν φίλο που μου είπε ότι ο Μπόουι ήταν θαυμαστής μου, κάτι που βρήκα πολύ δύσκολο για να το πιστέψω.

Ο μπαμπάς μου πάντα μου έλεγε μια ιστορία που τον είχε συναντήσει στο δρόμο και του είχε φανεί από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους».

Μετά απ΄αυτό ο Χάμιλτον ανάρτησε νέο βίντεο όπου επιχειρεί να παίξει τη μία από τις δύο κιθάρες. «Συγχωρήστε μου τα λάθη, δεν είμαι ιδιαίτερα καλός. Αυτή είναι όμως η πρώτη ηχογράφηση μου καθώς παίζω την κιθάρα που μου έστειλε ο Ντέιβιντ Μπόουι πριν κάποια χρόνια. Την αγαπώ αυτή την κιθάρα και πάντα θα την προσέχω. Δεν πρόλαβα να του πω ευχαριστώ ή στην οικογένεια του, γι΄αυτό αν το βλέπετε αυτό, σας ευχαριστώ πολύ».

https://www.instagram.com/p/COF79ZJFikE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA