Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram, η Μαρία Τζινέρη περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε, όταν το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα ενεπλάκη σε σφοδρό τροχαίο. Όπως αποκάλυψε, κατευθυνόταν προς τη Γλυφάδα όταν ένας οδηγός παραβίασε το stop, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν.

Η τραγουδίστρια, που νοσηλεύεται στη μονάδα θωρακοχειρουργικής του ΚΑΤ, είπε χαρακτηριστικά: «Από την Κυριακή το απόγευμα νοσηλεύομαι στη μοναδά θωρακοχειρουργικής του ΚΑΤ με σπασμένο θώρακα, ένα πολύ ωραίο κάταγμα στο δεξί μου χέρι, μετατόπιση σπονδύλου, πολλούς μώλωπες και πολλές κακώσεις στην λεκάνη. Ευτυχώς φορούσα ζώνη. Ένας ευσυνείδητος πολίτης, την Κυριακή το απόγευμα, ενώ κατευθυνόμουν προς Γλυφάδα στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, αποφάσισε να παραβιάσει ένα stop. Έτσι γιατί γούσταρε, χωρίς φλας, χωρίς ειδοποίηση, να μπει από την πρώτη λωρίδα στην τρίτη. Ετσι ρε αδελφέ γιατί μπορούμε να στρίψουμε το τιμόνι και να πάμε παντού. Οι ηλίθιοι είναι αήττητοι. Προσέχετέ τους γιατί είναι πολλοί και είναι εκεί έξω, φορέστε ζώνη σώζει ζωές».

https://www.instagram.com/p/COimn_ygp8v/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA