Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Θάνος Μαρτίνος είναι από εκείνες τις φιγούρες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου που τον βλέπαμε συχνά σε ταινίες, αλλά ποτέ δε μπορούσαμε να συνδυάσουμε το όνομα με το πρόσωπο. Όντας πια σε μεγάλη ηλικία, ο ηθοποιός αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και αυτό τον εμπόδισε από το να προλάβει το ξέσπασμα της φωτιάς στο σπίτι του το βράδυ της Ανάστασης. Ευτυχώς όμως, ο ίδιος γλύτωσε και τώρα φιλοξενείται στο Σπίτι Του Ηθοποιού.

Ο Θάνος Μαρτίνος κρατούσε τη λαμπάδα με το Άγιο Φως στο χέρι και άπλωσε το χέρι του για να ανάψει το καντηλάκι πάνω στο κομοδίνο, όμως το καντηλάκι του έπεσε αφου άναψε και σύμφωνα με την Espresso πήρε φωτιά το σπίτι του στην Καλλιθέα. Η πυροσβεστική ευτυχώς έφτασε άμεσα και τον βοήθησε να βγει σώος, ενώ ήρθε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Δεν παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα υγείας στον ηθοποιό κι έτσι πήρε εξιτήριο. Όμως η φωτιά είχε κάψει το σπίτι του ολοσχερώς, επομένως δεν έχει πια που να μείνει. Τα αντανακλαστικά της Άννας Φόνσου ήταν άμεσα και του παραχώρηση το δικό της δωμάτιο στο Σπίτι του Ηθοποιού, καθώς λόγω της πανδημίας παρουσιάζει πληρότητα, αφού πολλοί ηθοποιοί έμειναν άνεργοι και δε μπορούσαν να συντηρήσουν τα σπίτια που έμεναν.

Η κυρία Φόνσου ανάρτησε ένα ενημερωτικό στάτους στο προφίλ του Σπιτιού στο Facebook για την κατάσταση του Θάνου Μαρτίνου.

«Πριν λίγες ημέρες έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον φίλο μου Μάρκο Τάγαρη για να φιλοξενήσουμε τον Θάνο Μαρτίνο, τον ηθοποιό, του οποίου το σπίτι κάηκε ολοσχερώς. Ο ίδιος έχει κινητικά προβλήματα. Φυσικά και δέχτηκα αμέσως να έρθει εδώ προσφέροντάς του το δικό μου δωμάτιο στον έκτο όροφο μέχρι να αποκαταστήσουν έστω δύο δωμάτια στο σπίτι του για να μπορέσει να επανέλθει στον χώρο του».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA