Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο τέλος του 2020 η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί, τον γιο τους, σε μια περίοδο πολύ δύσκολη και απαιτητική για τον υπουργό Υγείας, εν μέσω μιας πανδημίας που εξελισσόταν όλο και πιο δύσκολη. Θα περίμενε κανείς να μην υπάρχει χρόνος από μεριάς του για να αντεπεξέλθει στα καθήκοντα του γονιού, όμως σύμφωνα με την κ. Μπαλατσινού συμμετέχει συνεχώς και φαίνεται πως έχει αναλάβει μια συγκεκριμένη «ζώνη».

Ως μπασκετμπολίστας ο υπουργός Υγείας θα έμαθε καλά την άμυνα ζώνης και μια τέτοια εφαρμόζουν με τη Τζένη Μπαλατσινού στο μωρό, κατά το ρηθέν από τον Τσάντλερ Μπινγκ στα Φιλαράκια. Ο καθένας δηλαδή έχει αναλάβει συγκεκριμένα καθήκοντα, με τον υπουργό να αποδεικνύεται πολύ καλός στο άλλαγμα της πάνας.

Όπως ανέφερε η Τζένη Μπαλατσινού στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη, ο Βασίλης Κικίλιας είναι άψογος στη φροντίδα του γιου τους, ενώ παράλληλα μίλησε και για το πώς ένιωσε που κατάφερε σε αυτή τη δύσκολη ηλικία για μια γυναίκα να γεννήσει χωρίς επιπλοκές και να βγει υγιέστατο το παιδί τους.

«Η καθημερινότητα με το μωρό είναι πιο δύσκολη, πιο ζορισμένα τα πράγματα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, εγώ δεν περίμενα να νιώσω ξανά τέτοια συναισθήματα. Το μωράκι κοιμάται, από τότε που σταμάτησα το θηλασμό, έχουμε μπει σε ωραίο πρόγραμμα. Ο Βασίλης είναι εξαιρετικός στην αλλαγή πάνας, βοηθάει πολύ.

Οι γιατροί μου είπαν ότι ήμουν μια πολύ σπάνια περίπτωση. Αισθάνθηκα μια ευγνωμοσύνη που τα καταφέραμε.»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA