Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα τελευταία 3-4 χρόνια η Ριάνα ασχολείται ελάχιστα με τη μουσική και είναι μια businesswoman με μια σούπερ επιτυχημένη εταιρεία εσωρούχων, τη SavageXFenty. Πρόκειται για ένα brand που διαρκώς επεκτείνεται κι επειδή απευθύνεται στις ιδιαιτερότητες που έχουν οι σωματότυποι των μαύρων γυναικών και στηρίζει το διαφορετικό, αυτό της έχει φέρει την επιτυχία. Αυτή η επιχείρηση μπορεί να την έχει αποσπάσει από τις μουσικές της ασχολίες, αλλά και από τις σέξι αναρτήσεις στο Instagram, που έχουν γίνει πολύ πιο σπάνιες.

Σε μια απ΄αυτές τις σπάνιες αναρτήσεις, η Ριάνα θέλησε να κάνει το λανσάρισμα μιας νέας κολεξιόν που κυκλοφορεί και φέρει τον χαρακτηριστικό τίτλο «BUTTA» εκ της αμερικάνικης λέξης για την πίσω πλευρά. 

Η Ριάνα γίνεται πάντοτε μοντέλο προώθησης των προϊόντων της και στις τρεις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν, τη βλέπουμε με ένα πλεκτό, μίνι φόρεμα που αφήνει ακάλυπτους τους ώμους και την πλάτη. Με ένα νέο look στα μαλλιά, η Ριάνα κάθεται σταυροπόδι και αποκαλύπτει τις εντυπωσιακές της καμπύλες.

Από τα πρώτα σχόλια σε αυτή την ανάρτηση είναι του Dj Khaled, με τον οποίο έχουν κάνει το ντουέτο Wild Thoughts, ενώ η ανάρτηση έχει ξεπεράσει μέσα σε 15 ώρες τα 7 εκατομμύρια likes. 

https://www.instagram.com/p/COvsL9GHd45/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA