Μενού
  • Α-
  • Α+

Η 24χρονη κόρη της Μαντόνα, Λούρδη Λεόν, και του χορευτή Κάρλος Λεόν, κάνει τα δικά της βήματα στον χώρο του μόντελινγκ, της μόδας και του τραγουδιού. Ξεφεύγοντας για ακόμη μια φορά από τα καθιερωμένα, η Λούρδη έκανε πρόσφατα μια φωτογράφιση για τις ανάγκες της συνεργασίας της με το γνωστό brand μόδας, Barragán, και οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram δέχθηκαν τόσο θετικά όσο και αρνητικά σχόλια.

Η κόρη της βασίλισσας της ποπ φόρεσε ψηλά τακούνια, περούκα και ένα αποκαλυπτικό μωβ φόρεμα που δεν αφήνει και πολλά στη φαντασία. Ξαπλωμένη στο κρεβάτι αλλά και με την πλάτη στην κάμερα, η Λούρδη που φωτογραφήθηκε με σέξι πόζες, αποθεώθηκε στη σελίδα του brand μόδας, όχι όμως και στο προφίλ της στο κοινωνικό δίκτυο. Αυτή είναι μια ακόμη συνεργασία της Λούρδη, αφού πρόσφατα πρωταγωνίστησε στην καμπάνια της συλλογής Άνοιξης 2021 του Marc Jacobs, όπου φωτογραφήθηκε από την Μπριάνα Καπόζι με κατακόκκινα μαλιά και νύχια.

https://www.instagram.com/p/COtK8nrFu_E/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο παρελθόν, η μεγαλύτερη κόρη της Μαντόνα, έχει απασχολήσει πολλές φορές για τις ιδιαίτερες ιδεολογίες της, ακόμα και για τις τρίχες στις μασχάλες της, τις οποίες επιδεικνύει κάθε φορά, όπως η μητέρα της. Να σημειωθεί, πάντως, πως το 2012, η βασίλισσα της ποπ παραδέχθηκε πως είχε απαγορεύσει στην κόρη της να κάνει κι άλλα piercing και τατουάζ, κάτι που όπως αποδεικνύεται δεν πήγε και πολύ καλά.

https://www.instagram.com/p/COtLC2glv4w/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA