Μενού
  • Α-
  • Α+

Την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας επέλεξε ο Στέλιος Κρητικός για να... αραδιάσει σε βίντεο στο Instagram όλα τα μέλη της οικογένειας του, με ένα από αυτά όμως να μη φαίνεται ακόμα. Το γράφουμε αυτό, καθώς ο ηθοποιός ανακοίνωσε τον ερχομό του 4ου παιδιού του, με τη δεύτερη σύζυγο του Κάτια να είναι έγκυος για δεύτερη φορά.

Ο Στέλιος Κρητικός έχει δύο γιους, τον Μιχαήλ-Άγγελο και τον Άρη, από τον πρώτο του γάμο, ενώ με την Κάτια έχουν κάνει πριν από 3-4 χρόνια μια κόρη. Στο βίντεο που ανάρτησε στο Instagram, ο ηθοποιός τραγουδάει το τραγούδι «Τα Παιδιά του Πειραιά» και τη στιγμή που λέει κάθε αριθμό, εμφανίζεται και ένα παιδί. Μόλις φτάνει στο τέσσερα, εμφανίζεται η Κάτια με τη φουσκωμένη κοιλιά που γράφει πάνω της τον αριθμό 4, που σηματοδοτεί το τέταρτο παιδί.

Διαβάστε ακόμη: Πέτρος Φιλιππίδης: Με την Άννα - Μαρία Παπαχαραλάμπους είχαμε σχέση και το γνώριζε η γυναίκα μου

«Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας σήμερα και είναι η καταλληλότερη για να σας πω ένα τραγούδι. Με το καλό να μας έρθει και το νέο μας μέλος, που τόσο πολύ θέλαμε».

https://www.instagram.com/p/CO5mDILFuST/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA