Μενού
  • Α-
  • Α+

Μυστικά και συμβουλές  για έναν  επιτυχημένο γάμο  έχει να πει κάθε ζευγάρι που έχει περάσει τουλάχιστον τη 15η επέτειό του. H Pink –κατά κόσμον Αλέσια Μπεθ Μουρ- και ο σύζυγός της επαγγελματίας του μοτοκρός, Κάρεϊ Χαρτ έχουν ήδη συμπληρώσει μιάμιση δεκαετία μαζί και χαρακτηρίζουν μάλιστα τον γάμο τους ως «πολύ δυνατό»

Διαβάστε ακόμα: Ρολόγια αρραβώνων - Η νέα μεγάλη τάση για τα σύγχρονα ζευγάρια

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε τι έκαναν για να διατηρήσουν τη σχέση αυτή σταθερή. Όπως διαβάζουμε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, «για εμάς, η απάντηση είναι ότι δεν υπάρχει κουμπί παραίτησης. Εκτός αν βρούμε ένα. Αυτή τη στιγμή, δεν έχουμε βρει», είπε η σταρ. «Επίσης υπάρχει η Συμβουλευτική Σχέσεων για ζευγάρια. Μαθαίνεις πώς να μιλάς την ίδια γλώσσα με εκείνον γιατί δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα», αποκάλυψε. «Μας αρέσει να είμαστε οικογένεια. Και προερχόμαστε από δύο οικογένειες που γνώρισαν την εγκατάλειψη. Αλλά εμείς δεν θέλουμε να το κάνουμε έτσι».

Η Pink μίλησε επίσης για το πόσο υποστηρικτικός είναι ο σύζυγός της. «Πολλοί έχουν λάθος εντύπωση για τον Κάρεϊ. Σκέφτονται... Ω! είναι μοτοσικλετιστής, υπερβολικά αρρενωπός, πολλά τατουάζ... Είναι ο πιο ευαίσθητος, και υποστηρικτικός σύζυγος στον κόσμο», είπε. «Ποτέ δεν λέει όχι».

«Έχουμε μεγαλώσει πραγματικά μαζί», είπε η Pink στο People. «Όταν συναντιέσαι για πρώτη φορά, τον βλέπεις σαν το μοναδικό άνθρωπο στον κόσμο. Δεν πρέπει όμως. Δεν μπορεί να είναι ολόκληρος ο κόσμος σου. Πρέπει να έχετε τα δικά σας μυστικά, τους δικούς σας φίλους, τον δικό σας χρόνο για τον εαυτό σας. Συνήθιζα να είμαι εξαιρετικά απαιτητική», είπε. «Τώρα θέλουμε τα λιγότερα ο ένας από τον άλλον, και αυτό μας κάνει να δίνουμε πολύ περισσότερα με κάποιο τρόπο», κατέληξε η τραγουδίστρια.

H Pink και ο Κάρεϊ  παντρεύτηκαν το 2006 και έχουν δύο παιδιά, την Γουίλοου και τον Τζέιμσον. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA