Showbiz
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο είχαμε μια βαρετή συζήτηση στο instagram

Για πρώτη φορά η Χρύσα Μιχαλολοπούλου μίλησε για τη σχέση της με τον κριτή του MasterChef, Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Μαρία Μιχαλοπούλου (Πηγή: NDP)
Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Μαρία Μιχαλοπούλου (Πηγή: NDP)

Για πρώτη φορά η Χρύσα Μιχαλολοπούλου μίλησε για τη σχέση της με τον κριτή του MasterChef, Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Διαβάστε ακόμη: MasterChef: Διονύσης και Ανούς μαζί στο Σούνιο - Η πρώτη κοινή φωτογραφία

«Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα "1000 περιστέρια" είναι το αγαπημένο μου τραγούδι που μου έχει τραγουδήσει», είπε η Χρύσα Μιχαλοπούλου στην εκπομπή «Προσωπικά» της ΕΡΤ.

Από την πλευρά του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μίλησε για τις μεγάλες του αγάπες που είναι η μουσική, το ραδιόφωνο, η μαγειρική, ο Πανιώνιος και η οικογένειά του. «Είχα την τύχη να πηγαίνω σε ένα μικρό σχολείο ακριβώς δίπλα από το σπίτι μου. Είχα εξαιρετικούς καθηγητές. Όταν κάναμε κοπάνα πηγαίναμε στο μπιλιαρδάδικο ακριβώς δίπλα και εκεί έρχονταν και δύο καθηγητές μας. Η μαγειρική ήρθε εντελώς τυχαία στη ζωή μου. Βρέθηκα με έναν φίλο που σπούδαζε μαγειρική και είπα να πάω να δω. Στην αρχή δεν είχα καταλάβει περί τίνος πρόκειται. Μαγείρευα πολύ στο σπίτι αλλά απλά πράγματα. Κάποια στιγμή συνεργάστηκα με τον Γιάννη Λουκάκο, τον οποίο αγαπώ πολύ και με είχε βοηθήσει υπερβολικά» ανέφερε ο κριτής του MasterChef.

Παράλληλα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εξήγησε τι τον συνδέει με τον Φορτίνο Σαμάνο, τον υπαρχηγό του Εμιλιάνο Ζαπάτα, και γιατί δεν έγινε ποδοσφαιριστής, όπως ήθελε όταν ήταν μικρός. Ζήτησε συγγνώμη από την μητέρα του για όσα της έκανε στο παρελθόν και θυμήθηκε την αντίδρασή της όταν της ανακοίνωσε ότι θα ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μαγειρική. Έφερε ξανά στη μνήμη του τις δυσκολίες που έζησε στο Λονδίνο, όπου εργαζόταν στο εστιατόριο του πασίγνωστου σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ, αλλά και πώς κατάφερε, περιμένοντας ώρες έξω από ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο, στον Σαν Σεμπάστιαν, τελικά να τον προσλάβουν.

«Το κομβικό σημείο για εμένα ήταν η γνωριμία με τον Γιάννη. Μετά με όλη την οπτική που είχε και μας γνώριζε με κόσμο και μας έδινε βιβλία μου έδωσε την αφορμή και πήγα στο Λονδίνο και την Ισπανία. Ήταν δύσκολα στο Λονδίνο και οικονομικά. Ήταν εξαιρετικά γιατί μάθαινες πολλά πράγματα αλλά αυτό το 16 ώρες τη μέρα παρέμενε δύσκολο. Εκεί δεν είχα που να μείνω και είχαμε γνωρίσει κάτι παιδιά στις Σπέτσες, δύο αδέρφια που μου είχαν παραχωρήσει το ένα τους δωμάτιο για να μένω. Ήταν μία ώρα και μακριά από το μαγαζί και το έκανα κάθε μέρα. Τότε ήμουν στον Ράμσεϊ, εκεί δεν επιτρέπονταν τα λάθη. Συγκέντρωνε παιδιά από όλο τον κόσμο και ο σεφ Άθερτον τα διαχειρίζονταν όλα ώστε να δουλεύουν όλοι και να βγάζουν αποτέλεσμα», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Υπήρχε η κουλτούρα που θέλει τις κουζίνες να είναι στρατός. Εμένα είναι πολύ διαφορετική η συνθήκη που ονειρεύομαι και θέλω. Θέλω να έχω έναν χώρο που να περνάνε όλοι καλά. Έχω περάσει και από το στάδιο που πρέπει να είναι στρατόπεδο και που με ένταση πρέπει να διορθώνεις τα πράγματα, αλλά κατάλαβα ότι δεν μπορείς να έχεις χαρούμενους ανθρώπους δίπλα σου. Το τι έχουμε κάνει εμείς δεν αφορά κανέναν», συμπλήρωσε.

Junk food

Σε βίντεο που μεταδόθηκε στην εκπομπή μίλησε ο επίσης σεφ και κουμπάρος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, Αθηναγόρας Κωστάκος, ο οποίος αναφέρθηκε στον κριτή του MasterChef, «O Λεωνίδας σαν συγκάτοικος είναι ο βασιλιάς του junk food, δεν υπάρχει δεύτερος. Πρέπει να έχω μετρήσει σε μία βδομάδα 14 συσκευασίες από fast food», δήλωσε χαρακτηριστικά που έκανε και παράκληση στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο «να μην γίνεται γάιδαρος».

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αρχικά είπε πώς βγήκε το παρατσούκλι του Αθηναγόρα Κωστάκου, «πρόεδρος». «Τον λέμε όλοι πρόεδρο στο χώρο της εστίασης, επειδή ξέρει τους πάντες. Ό,τι χρειαζόμαστε παίρνουμε τον Αθηναγόρα γιατί θα μας βρει τη λύση για τα πάντα, οπότε το έχει κερδίσει αυτό το παρατσούκλι και τον φωνάζουμε πρόεδρο».

Στη συνέχεια μίλησε γιατί τον αποκαλεί γάιδαρο αλλά και το άγνωστο παρασκήνιο του γάμου του Αθηναγόρα Κωστάκου. «Μου λέει να μην γίνομαι γάιδαρος γιατί έχω μία συνέπεια δηλαδή μπορεί να με πάρει τώρα τηλέφωνο και να τον πάρω μετά από μία εβδομάδα. Όταν ήρθε η ώρα να τον παντρέψω μου λέει “θα έρθεις;”. Του λέω “Αθηναγόρα μου τι εννοείς θα έρθω; Εννοείται ότι θα έρθω να σε παντρέψω”. Παντρεύτηκε στη Μύκονο γιατί εκεί δραστηριοποιείται. Το προηγούμενο βράδυ μέσα στη χαρά μου που πάντρευα τον Αθηναγόρα είχα πάει στο αγαπημένο μου στέκι στον Κολωνό. Κέρναγα τον κόσμο, λέω παντρεύεται ο κουμπάρος μου τσιν τσιν μια χαρά, όλα καλά. Πέφτω να κοιμηθώ πρωί, δεν ξύπνησα ποτέ. Βλέπω το τηλέφωνο 60 κλήσεις από τον Αθηναγόρα. Να μην τα πολυλογώ έφτασα στην εκκλησία μία ώρα πριν το γάμο. Τον πάντρεψα πάντως αυτό έχει σημασία γιατί μου έλεγε να βρω άλλον έναν κουμπάρο να τον έχω standby. Του λέω Αθηναγόρα μου θα είμαι εκεί για εσένα, γι' αυτό με λέει γάιδαρο».

Ακόμα μίλησε για τη λατρεία του στο junk food.«Σπίτι μου δεν μαγειρεύω, δεν είναι ότι βαριέμαι μ’ αρέσει πολύ το junk food, μ' αρέσει πάρα πολύ. Παίρνω ό,τι πιο κακό υπάρχει. Παίρνω burger, κακές πίτσες. Μ' αρέσει ότι μοιάζει πολύ κακό».

Ο Αθηναγόρας Κωστάκος αναφέρθηκε ακόμα στον καθημερινό Λεωνίδα Κουτσόπουλο και στη συνύπραξή τους στην κουζίνα. «Αυτό που νομίζω ο κόσμος δεν γνωρίζει για τον Λεωνίδα είναι ότι στην πραγματική του ζωή είναι το ίδιο χαβαλές, το ίδιο εριστικός πολλές φορές. Οι ατάκες πηγαίνουν και έρχονται θέλοντας και μη. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για τον Λεωνίδα θα πω ότι είναι ο τρόπος που συμπεριφέρεται στα ζώα, που έφτασε κάποια στιγμή στο σπίτι του να έχει πάνω από 10 σκύλους, απλά και μόνο επειδή δεν ήθελε να αφήσει τα κουταβάκια που βρήκε στον δρόμο ορφανά, κατέληξε να τα μεγαλώνει ο ίδιος. Υποσχέθηκε σε φίλους και γνωστούς ότι αυτά τα κουταβάκια δεν θα μεγαλώσουν και θα είναι μικρό size και φτάσαμε όσοι φίλοι τα πήραν στα μπαλκόνια να τα γυρίσουν πίσω γιατί τα σκυλιά είχαν φτάσει 50 κιλά το καθένα».

«Δουλέψαμε μία φορά στο Μονακό όταν εγώ είχα αναλάβει μία δεξίωση και ήρθε να με βοηθήσει και δεν είμαι εύκολος άνθρωπος και δεν είναι και ο Λεωνίδας εύκολος άνθρωπος στη δουλειά. Οπότε είναι δύσκολο να συνυπάρξουμε σε κουζίνα», προσέθεσε ο Αθηναγόρας Κωστάκος.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Λεωνίδας Κουτσόπουλος #Masterchef #Χρύσα Μιχαλοπούλου