Μενού
  • Α-
  • Α+

Αρκετοί είναι οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, οι διάσημοι τραγουδιστές αλλά και οι αθλητές που φέτος έχουν επιλέξει την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Τη Σκιάθο επέλεξαν για τις διακοπές τους και αυτό το καλοκαίρι ο Κερτ Ράσελ και η Γκόλντι Χόουν.

Διαβάστε ακόμη: Demy Moore: Η σταρ του Χόλιγουντ έκανε βόλτα στην Αθήνα για ψώνια

Οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ επισκέπτονται συχνά τις Σποράδες και διαμένουν σε βίλα ιδιοκτησίας τους, στην καταπράσινη Σκιάθο. Κερτ Ράσελ και Γκόλντι Χόουν δεν επισκέφτηκαν τη Σκιάθο μόνο το 2020, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. 

Φέτος όμως επέστρεψαν οικογενειακώς για να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα και μαζί τους είναι η κόρη της Γκόλντι Χόουν, Κέιτ Χάντσον με τα παιδιά της και τον σύντροφό της, Ντάνι Φουτζικάουα. 

https://www.instagram.com/p/CQsgsCIsrDg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CQvudI1MFKP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Γκόλντι Χόουν έχει μεγάλη αγάπη για την Σκιάθο και στο πρόσφατο βίντεο που ανέβασε στο Instagram, χορεύει στην παραλία με το ολόσωμο μαγιό της. «Δεν μπορώ να σταματήσω να χορεύω στην Σκιάθο! Τι φοβερό νησί!» σημείωσε στη λεζάντα του βίντεο και η μουσική υπόκρουση του «Mamma Mia».

https://www.instagram.com/p/CQweznNAQFv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA