Μενού
  • Α-
  • Α+

Με ένα ξέσπασμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Χρήστος Δάντης στρέφεται κατά της κυβέρνησης για τον τρόπο αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρεται συγκεκριμένα στο διαχωρισμό εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων που αναμένεται να υπάρξει στους χώρους της εστίασης και του θεάματος, όπως νυχτερινά κέντρα και συναυλίες.

Διαβάστε ακόμη: Πέθανε ο ηθοποιός Σάββας Αξιώτης - Πώς τον αποχαιρέτησε ο αδελφός του Χρήστος Δάντης

Ο Χρήστος Δάντης κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «από την αρχή της επιδημίας, κάνει καραγκιοζιλίκια», προσθέτοντας πως δεν είναι κατά του εμβολιασμού, όντας εμβολιασμένος, ξεκαθαρίζοντας «πως είμαι κατά του διχασμού που ξεκινάει απ’ αυτή την κυβέρνηση,και του "μπερδέματος" που σας έχει δημιουργήσει».

Αναλυτικά οι αναρτήσεις

«Με κάλεσαν από την εκπομπή της Τ.Στεφανίδου, να πω την γνώμη μου όσον αφορά τα μέτρα εστίασης, συναυλιών, διαχωρισμών εμβολιασμένων και μη κλπ. Καθώς δεν γνωρίζω αν θα "παίξει" η δήλωσή μου, θέλω να τη μοιραστώ εδώ και είναι η παρακάτω: Η κυβέρνηση αυτή έτσι και αλλιώς από την αρχή της επιδημίας, κάνει καραγκιοζιλίκια και δεν περιμένω κάτι καλύτερο».

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FChristosDantisOfficialPage%2Fposts%2F334865058284782&show_text=true&width=500

«Μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα,δεν είμαι κατά του εμβολιασμού - εμβολιασμενος είμαι-ούτε κατά του μη εμβολιασμού. Δικαίωμα καθενός είναι μα επιλέξει. Ούτε καταριέμαι τα μαγαζιά που ζητούν πιστοποιητικό,ούτε τους καλλιτέχνες φυσικά. Τι να κάνουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι στη δουλειά μας; Έχουν ενάμιση χρόνο να δουλέψουν,μαζί τους κι εγώ. Μη διχάζεστε. Μη βρίζετε. Μη βγάζετε συμπεράσματα. Το σίγουρο είναι πως είμαι κατα του διχασμού που ξεκινάει απ’ αυτή την κυβέρνηση,και του "μπερδεματος" που σας έχει δημιουργήσει. Από κει ξεκινάει το κακό που αυτή τη στιγμή είναι μικρό,για πλάκα όμως μπορεί να εξελιχθεί σ έναν μικρό εμφύλιο. Αντισταθείτε,αγαπηθείτε,σεβαστείτε ο ένας το χώρο του αλλου».

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FChristosDantisOfficialPage%2Fposts%2F335089678262320&show_text=true&width=500
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA