Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson) περιμένει το πρώτο της παιδί από τον γάμο της με τον Colin Jost. Η 36χρονη ηθοποιός αποφάσισε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της όλους αυτούς τους μήνες και τα κατάφερε. 

Διαβάστε ακόμη: Χριστίνα Μπόμπα: «Έχουμε χρέος ως influencers να μιλήσουμε για τους εμβολιασμούς»

Η Σκάρλετ Γιόχανσον έχει ήδη μία κόρη, την 6χρονη Ρόουζ Ντόροθι, την οποία απέκτησε με το Γάλλο δημοσιογράφο Ρομέν Νταριάκ, με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 2014 έως το 2017. Μια πηγή είπε στο Page Six: «Η Σκάρλετ πρόκειται να γεννήσει σύντομα, ξέρω ότι τόσο αυτή όσο και ο Κόλιν είναι ενθουσιασμένοι». Μια άλλη πηγή πρόσθεσε: «Η Σκάρλετ Γιόχανσον είναι έγκυος αλλά διατηρεί ένα πολύ χαμηλό προφίλ».

Η Σκάρλετ Γιόχανσον απέφυγε να εμφανιστεί σε αρκετές εκδηλώσεις για την επερχόμενη ταινία «Black Widow» στην οποία πρωταγωνιστεί. «Δεν έχει δώσει πολλές συνεντεύξεις ούτε έχει βρεθεί σε εκδηλώσεις για την προώθηση της ταινίας Black Widow, παρόλο που είναι τόσο η πρωταγωνίστρια όσο και μία εκ των εκτελεστικών παραγωγών», είπε πηγή στο Page Six. 

Αισθητή ήταν επίσης η απουσία της από αρκετές εκδηλώσεις που σχετίζονται με την ταινία τις τελευταίες εβδομάδες όπως την παγκόσμια πρεμιέρα στην οποία παραβρέθηκε ο συμπρωταγωνιστής της Ντέιβιντ Χάρμπορ στην Νέα Υόρκη την περασμένη εβδομάδα. Ούτε εμφανίστηκε στην προβολή στα Χάμπτονς την Παρασκευή, όπου συνηθίζει να περνά τα καλοκαίρια της με τον σύζυγό της.

Μια πηγή από τα Χάμπτονς είπε: «Η Σκάρλετ Γιόχανσον περνά συνήθως τα καλοκαίρια της εδώ. Συχνά μπορεί να τη δει κανείς να κάνει βόλτα τα σκυλιά της στην παραλία ή να παίρνει έναν καφέ. Αλλά αυτό το καλοκαίρι φαίνεται ότι προσπαθεί σκόπιμα να παραμείνει άφαντη». Σκάρλετ Γιόχανσον και Κόλιν Τζοστ είναι ζευγάρι από την άνοιξη του 2017 και η πρόταση γάμου έγινε τον Μάιο του 2019. Τον περασμένο Οκτώβριο, το ζευγάρι παντρευτεί σε μια ιδιωτική τελετή στο σπίτι της ηθοποιού στο Παλισέιντς της Νέας Υόρκης. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA