Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί εδώ και 19 μέρες να έχει αφoσιωθεί εξ ολοκλήρου στα δίδυμα κοριτσάκια της, η Χριστίνα Μπόμπα, όμως χθες μια ανάρτησή της ήταν αρκετή για να προκαλέσει χαμό. Η γνωστή influencer, μέσω Ιnstagram θέλησε να απαντήσει στις απορίες των διαδικτυακών της φίλων. 

Διαβάστε ακόμη: Χριστίνα Μπόμπα: «Έχουμε χρέος ως influencers να μιλήσουμε για τους εμβολιασμούς»

Με αφορμή λοιπόν μια ερώτηση που δέχτηκε αποκάλυψε ότι γέννησε με καισαρική δημοσιεύοντας και μία φωτογραφία από τη στιγμή που τη μεταφέρουν στο χειρουργείο. «Γέννησες με καισαρική ή κανονικά;», ήταν η ερώτηση που δέχτηκε με εκείνη να απαντά: «Γεννήσαμε με καισαρική… Εδώ, όταν με μεταφέρουν στο χειρουργείο».

Πλέον η καθημερινότητα της όμορφης παρουσιάστριας και πετυχημένης influencer έχει αλλάξει καθώς έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή και φροντίδα των δύο κοριτσιών της και έχει πλέον ελάχιστο χρόνο για να είναι ενεργή στα social media.

Παρ' όλα αυτά, χθες φαίνεται να βρήκε τον χρόνο για να ανεβάσει την φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο, λίγο πριν μπει στο χειρουργείο για να φέρει στον κόσμο τα παιδάκια της και να ολοκληρωθεί με αυτό τον τρόπο η οικογενειακή της ευτυχία. 

https://www.instagram.com/p/CRKUvB1JcGF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

 Τόσο η ίδια όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και προσπαθουύν να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή με τις κόρες τους.

Μάλιστα η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε και σε άλλες ερωτήσεις που της έγιναν αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως πεινάει όλη μέρα, ενώ τόνισε πως επειδή γέννησε τα κοριτσάκια της με ραντεβού στις 38 εβδομάδες, καμία από τις δύο δεν χρειάστηκε να μπει σε θερμοκοιτίδα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA