Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο δημαρχείο της Σύρου θα επισφραγίσουν τον έρωτα τους η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Η τηλεοπτική Δρόσω μπορεί στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες»  να ζει τον έρωτα της με τον Γιάννη Κουκουράκη όμως σύντομα στην προσωπική της ζωή, θα ανέβει τα σκαλιά του Δημαρχείου με τον αγαπημένο της.

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Κουκουράκης: Πένθος για τον γνωστό ηθοποιό – Η συγκινητική ανάρτηση του «Κωνσταντή» από τις «Αγριες Μέλισσες»

Το ζευγάρι είχε απασχολήσει τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, καθώς όλοι έψαχναν τον γάμο της τηλεοπτική Δρόσως και έψαχναν από το στενό περιβάλλον να μάθουν γι αυτή. Ο πολυαναμενόμενος γάμος έγινε αιτία να «σφάζονται» στις εκπομπές καθώς άλλοι είχαν ενημέρωση πως θα γινόταν τέλη Ιουνίου και άλλοι τον Αύγουστο. Τελικά η αναγγελία γάμου μπήκε στην τοπική εφημερίδα του νησιού την «Κοινή Γνώμη». 

Το ζευγάρι έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ετοιμασίες για την ξεχωριστή αυτή μέρα. Μάλιστα αυτό το διάστημα κάνουν ένα μίνι διάλειμμα από τα επαγγελματικά τους οπότε μπορούν να απολαύσουν και ολιγοήμερες διακοπές.

Όσο για τη μητέρα του γαμπρού, την αγαπητή ηθοποιό Φιλαρέτη Κομνηνού μετά τα φινάλε της «Αγγελικής» απολαμβάνει τις διακοπές της και μέσα στον Αύγουστο θα καμαρώσει γαμπρό το γιο της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA