Μενού
  • Α-
  • Α+

Με μία από τις μεγάλες επιτυχίες του Τόλη Βοσκόπουλου επέλεξε η Καίτη Γαρμπή να ξεκινήσει τη συναυλία της το βράδυ της Δευτέρας, στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας. Η τραγουδίστρια επέλεξε με αυτό τον τρόπο να πει το δικό της «αντίο» στον «πρίγκιπα του ελληνικού τραγουδιού».

Διαβάστε ακόμη: Τόλης Βοσκόπουλος: Συγκλονισμένος ο Γιάννης Πάριος με τον θάνατο του τραγουδιστή

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια εμφανίστηκε μαζί με τον σύζυγό της Διονύση Σχοινά και στην αρχή της συναυλίας αποχαιρέτησε τον Τόλη Βοσκόπουλο λέγοντας «αυτή η βραδιά θα ήταν ακόμα πιο ωραία αν δεν είχε φύγει από κοντά μας σήμερα αυτός ο σπουδαίος συνάδελφος», είπε συγκινημένη η Καίτη Γαρμπή και τραγούδησε το «Πριν χαθεί το όνειρό μας». 

Η Καίτη Γαρμπή και ο Τόλης Βοσκόπουλος συνεργάστηκαν επί σκηνής με μεγάλη επιτυχία τη σεζόν 2003-2004 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ κυκλοφόρησαν μαζί και ένα ντουέτο, με τίτλο «Εμείς», το οποίο έχει γράψει η Άντζελα Γκερέκου. Φυσικά και η συγκίνηση ήταν μεγάλη τόσο για τους καλλιτέχνες αλλά και για τον κόσμο που βρέθηκε στη χθεσινή συναυλία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA