Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγες ημέρες πέρασαν από τον αρραβώνα της Τζούλιας Νόβα και του Μιχάλη Βιτζηλαίου και η οικογενειακή τους ευτυχία θα ολοκληρωθεί πριν από το χορό του Ησαΐα. Η Τζούλια Νόβα και ο Μιχάλης Βιτζηλαίος, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, θα γίνουν γονείς. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η Τζούλια Νόβα διανύει ήδη τον τέταρτο μήνα εγκυμοσύνης της, αλλά για την ώρα το έχει εξομολογηθεί μόνο σε ανθρώπους του στενού περιβάλλοντός της.

Διαβάστε ακόμηΠαντρεύεται η Τζούλια Νόβα και περιγράφει πώς αποδέχτηκε την πρόταση γάμου από τον σύντροφό της

Ωστόσο την προηγούμενη εβδομάδα η Τζούλια Νόβα, μιλώντας στο Reader, ήταν πολύ ενθουσιασμένη με την πρόταση γάμου αλλά και με το νέο της επαγγελματικό βήμα που είναι ένα εστιατόριο σούσι στα βόρεια προάστια, όπου μένει το ζευγάρι και δραστηριοποιείται ο Μιχάλης. Η ξανθιά καλλονή που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την τηλεόραση, είπε το «Yes I do» και πλέον το ζευγάρι αποφάσισε να πορευτεί μαζί στη ζωή.

Η Τζούλια Νόβα αποκαλύπτει πώς έγινε η πρόταση αλλά και πώς θα γίνει ο γάμος. «Δεν έχουμε ορίσει ημερομηνία γάμου γιατί τώρα έγινε η πρόταση. Αυτό όμως που σκέφτομαι είναι πως θα ήθελα να γίνει σε πολύ κλειστό κύκλο». Όσο για το γεγονός της πανδημίας και κατά πόσο το καθυστερούν λόγω των περιορισμών εκείνη απαντάει  «Η πανδημία δεν με επηρεάζει γιατί δεν σκεφτόμαστε να κάνουμε πανηγύρι με πολύ κόσμο». Μιλώντας ωστόσο για το μέρος που θα ήθελε να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου εκείνη αποκαλύπτει «Ότι και να πω θα είναι ψέματα μπορεί να το κάνουμε στην Αθήνα σε κάποιο βουνό. Δεν έχουμε ακόμη συζητήσει». 

Ενώ δεν έκρυψε ότι έχει βρει το άλλο της μισό αφού όπως αποκάλυψε «Η αλήθεια είναι ότι ταιριάζουμε πάρα πολύ. Είμαστε ίδιοι. Μας αρέσουν τα ίδια πράγματα, έχουμε τις ίδιες απόψεις και πριν κάνουμε σχέση κάναμε παρέα και ήμασταν φίλοι. Οπότε ξέρουμε ο ένας τον άλλον. Δεν περίμενα ότι θα καταλήξει έτσι η σχέση μας αλλά ταιριάζουμε πολύ, έχουμε τις ίδιες απόψεις και ηρεμεί ο ένας τον άλλον που είναι σημαντικό σε μια σχέση. Αισθάνομαι πολύ όμορφα».  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA