Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον τρόπο να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το θερμόμετρο εν μέσω καύσωνα βρήκαν η Άννα Μαρία Βέλλη και η Έλενα Κώνστα με τις φωτογραφίες που ανέβασαν στα προφίλ τους στο Instagram.

Διαβάστε ακόμη: Άννα Μαρία Βέλλη: «Ετυχε να μην πεθάνω από τα χέρια κακοποιητικού συντρόφου μου»

Η Άννα Μαρία Βέλη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Μάνη και ξάφνιασε τους χιλιάδες ακολούθους της στο Instagram όταν κοινοποίησε δύο φωτογραφίες της στις οποίες ποζάρει γυμνή.

«Αν είσαι εταιρεία ρούχων στείλε DM για συνεργασία. Αν είσαι γάτα έλα για χαδακια. Αν δεν είσαι τίποτα από τα παραπανω ενα like θα εξυπηρετούσε την γυμνή ινφλουενσερ. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ», ήταν το μήνυμα που έγραψε η Άννα Μαρία Βέλλη κάτω από τις φωτογραφίες.

Δείτε την ανάρτησή της

https://www.instagram.com/p/CSCItGysHWw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έτσι αντιμετωπίζει τον καύσωνα στην πόλη η Έλενα Κώνστα

Οι πάρα πολύ υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν αυτές τις ημέρες και στην Αττική, ανάγκασαν την Έλενα Κώνστα να βγει από τα ρούχα της, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον καύσωνα.

Πόζαρε στον φακό χαμογελαστή, φορώντας ένα λευκό εσώρουχο και τακούνια της και ενημερώνει τους ακολούθους της στο Instagram ότι αυτός είναι ο τρόπος που βρήκε για να αντέξει τη ζέστη, ενώ παράλληλα ευχήθηκε καλό μήνα σε όλους.

Δείτε την ανάρτησή της

https://www.instagram.com/p/CSClvtHq_rF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA