Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη δική του αγωνία για τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στη Βαρυμπόμπη εξέφρασε μέσα από τα social media ο Stan. Ο τραγουδιστής, βλέποντας τη φωτιά να λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις και να προκαλεί τεράστιες καταστροφές, πανικοβλήθηκε αφού κοντά στην περιοχή Αδάμες βρίσκεται το σπίτι του. Ο ίδιος - μέσω ενός μηνύματος που κοινοποίησε στο twitter - ευχήθηκε να πάνε όλα καλά.

Διαβάστε ακόμη: Αυτοψία του Reader στα καμένα της Βαρυμπόμπης - Συγκλονιστικές εικόνες ολοκληρωτικής καταστροφής (Βίντεο και φωτογραφίες)

«Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην καεί και το σπίτι μου. Βαρυμπόμπη», έγραψε χαρακτηριστικά ο Stan. Ενώ ακόμη και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανέβαζε σε story διάφορες πληροφορίες τόσο για τα ζώα αλλά και για τον χώρο, όπου θα μπορούν να φιλοξενηθούν άνθρωποι και ζώα. Στο λογαριασμό του κοινοποίησαν και για ένα σκυλάκι που βρέθηκε στην Βαρυμπόμπη και πιθανόν να το ψάχνουν οι ιδιοκτήτες του. 

Οι κάτοικοι της περιοχής έζησαν εφιαλτικές στιγμές βλέποντας τα σπίτια τους να καίγονται και τις ζωές τους να απειλούνται. Αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις κατοικίες τους ενώ μεγάλη ήταν και η κινητοποίηση, προκειμένου να σωθούν τα ζώα της περιοχής. Λόγω της φωτιάς εκκενώθηκαν εκτός από την Βαρυμπόμπη, οι Αδάμες, το Ολυμπιακό Χωριό και οι Θρακομακεδόνες. Οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις συνεχίζουν να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να περιορίσουν τα πύρινα μέτωπα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA