Ο Λάμπρος Χούτος και η Ματίνα Ζάρα αναγκάστηκαν να ματαιώσουν τον γάμο τους που θα γινόταν στις 21 Αυγούστου στη Σκιάθο. Το ζευγάρι ετοιμάζονταν να παντρευτεί με κουμπάρους τη Λάουρα Νάργες και τον Χαράλαμπο Ζάγκα, έβαλε προσωρινά φρένο στα σχέδιά του για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.
Διαβάστε ακόμη: Θοδωρής Μαραντίνης: Οι φωτογραφίες με τις γυναίκες της ζωής του - Αγκαλιά με τη μητέρα και την αδερφή του
Η τραγουδίστρια ενημέρωσε μέσω Instagram story και τους θαυμαστές της για τη ματαίωση του γάμου της με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή. «Λόγω απρόβλεπτων συνθηκών, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ματαιώσουμε το γάμο μας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τον σεβασμό της ιδιωτικότητάς μας».

- Το κρυμμένο διαμάντι της Σικελίας: Η παραθαλάσσια κωμόπολη με το ελληνικό όνομα που αγνοούν οι περισσότεροι
- To ξεχασμένο από τον χρόνο νησί που είναι τόσο κοντά αλλά και τόσο μακριά από την Αθήνα
- Το ελληνικό βιβλίο που προτείνει η Dua Lipa δεν το διάβασες στο σχολείο: Τι εστί «Deepfake»
- Η χώρα στην οποία βρίσκεται το καλύτερο μέρος για να μετακομίσεις όταν πάρεις σύνταξη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.