Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο γνωστός Βρετανός κωμικός Sean Lock πέθανε σε ηλικία 58 ετών μετά από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο του δέρματος. Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε ο ατζέντης του, ο οποίος ανέφερε ότι ο Σον Λοκ πέθανε περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του.

Διαβάστε ακόμη: Μπομπ Ντίλαν: Κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ενός 12χρονου κοριτσιού το 1965

«Είναι πολύ λυπηρό για εμένα να ανακοινώνω τον θάνατο του Σον Λοκ. Πέθανε στο σπίτι του από καρκίνο, περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του. Ήταν ένας από τους καλύτερους κωμικούς στην Βρετανία. Η αδιάκοπη δημιουργικότητά του, το φως του και η εκπληκτική δουλειά του τον ξεχώρισαν στον χώρο της Βρετανικής κωμωδίας. Ήταν επίσης, ένας υπέροχος σύζυγος και πατέρας τριών παιδιών. Θα λείψει πραγματικά σε όσους τον ήξεραν. Ζητάμε ευγενικά να τηρηθεί η ιδιωτικότητα αυτών των στιγμών ως ένδειξη σεβασμού στην οικογένεια και τα παιδιά του», έγραφε η ανακοίνωση.

Ο κωμικός διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος το 1990, όταν ακόμα εργαζόταν στην δημιουργία ενός site. Έκτοτε, προσπάθησε να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με την ασθένεια.

Η καριέρα του στην κωμωδία ξεκίνησε το 1993. Συμμετείχε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και τηλεπαιχνίδια, ανάμεσά τους και αυτό, που τον ανέδειξε, το «8 Out of 10 Cats».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA