Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Νίκος Οικονομόπουλος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Ο 37χρονος τραγουδιστής που είχε διαγνωσθεί με κορονοϊό, παρουσίασε επιπλοκές και ειδικότερα πνευμονολογικά προβλήματα και εισήχθη για νοσηλεία σε απλή κλίνη covid του νοσοκομείο.Να σημειωθεί ότι ο τραγουδιστής δεν έχει εμβολιασθεί κατά του κορονοϊού.

Διαβάστε ακόμη: Γρηγόρης Πετράκος για Τσιτσιπά: Σύντομα θα ανασκευάσει «αναγκαστικά» τις δηλώσεις του

Νίκος Οικονομόπουλος: Οι δηλώσεις για την πανδημία και τη Θεία Κοινωνία που συζητήθηκαν

Τον περασμένο Μάιο, ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του είχε μιλήσει για τον κορονοϊό, την πίστη και τη Θεία Κοινωνία λέγοντας πώς θα την ελάμβανε ακόμα και αν πριν από εκείνον κοινωνούσε ένας άνθρωπος με λέπρα ή οποιαδήποτε μεταδοτική ασθένεια. «Με τον κορονοϊό δεν έχει αλλάξει κάτι. Σκέφτομαι όπως σκεφτόμουν και πριν. Ο κορονοϊός απλά έφερε μια αταξία στη ζωή μας. Μας τα έχει αλλάξει όλα. Μας έχει αλλάξει τη δομή της σκέψης μας, δεν ξέρουμε τι να σκεφτούμε, τι είναι σωστό, τι είναι λάθος. Μας λένε και κάποιοι άλλοι άνθρωποι τι είναι το σωστό, ενώ γνωρίζουμε και εμείς τι είναι και θέλουν να μας βγάλουν τρελούς. Είναι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι παραπληροφούν τον κόσμο και λένε πράγματα που δεν τα γνωρίζουν και απλά κάπου τα άκουσαν και έτσι ο κόσμος δεν ξέρει τι να πιστέψει». Οσο για το αν παίρνει μέτρα ασφαλείας με αντισηπτικά είχε πει: «Το κάνω σε μεγαλύτερο βαθμό από πριν».

Ο τραγουδιστής είχε αποκαλύψει πώς κανένας από τους δημοσιογράφους δεν τον ρώτησε κάτι σχετικά με την πίστη και την θρησκεία μας, λέγοντας πώς οι άνθρωποι κάνουν σαν να μην υπάρχει: «Υπάρχει μόνο κορονοϊός, υπάρχει μόνο η δουλειά και δεν υπάρχει η πίστη, δεν υπάρχει ο Χριστός και πρέπει να τον ξεχάσουμε».

Οσο για το αν του έλειχε η εκκλησία μέσα στην καραντίνα, ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε πει: «Δεν ήμουν από τους ανθρώπους που κάθε Κυριακή πήγαινε στην εκκλησία. Προς Θεού. Μου έλειψε και όπως είδατε έλειψε σε πάρα πολύ κόσμο. Και εγώ είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύω πάρα πολύ και θέλω να το μεταδόσω και στον κόσμο. Δεν θέλω να πείσω κάποιον να πιστέψει με το ζόρι γιατί έτσι πρέπει. Υπάρχουν όμως πολλοί άνθρωποι που πιστεύουν και έχουν ανάγκη και να λάβουν τη Θεία Κοινωνία, να κοινωνήσουν, να προσευχηθούν, να ανάψουν ένα κερί και αυτή η ανάγκη από κάποιους ανθρώπους φάνηκε ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει σε αυτή τη ζωή. Το λόγο δεν τον γνωρίζω γιατί, αλλά κάποια άλλα πράγματα μπορούσαν να συμβούν. Για παράδειγμα ο κόσμος μπορούσε να πάει στο σούπερ μάρκετ, ενώ στην εκκλησία θα κολλήσει κορονοϊό. Ενώ στο σούπερ μάρκετ δεν θα κολλήσει. Λέω το πιο κλασικό και το πιο διαδεδομένο στον κόσμο. Λύσεις υπάρχουν για όλα, όπως βρέθηκαν για τον κορονοϊό. Δεν υπάρχει λύση για το Χριστό; Προς Θεού!. Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να φτιάξει στο σπίτι του τη Θεία Κοινωνία. Τη Θεία Κοινωνία τη λαμβάνεις στην εκκλησία. Δεν έχουμε το Χριστό μέσα μας, αν δεν τον πάρουμε από τη Θεία Κοινωνία. Τότε παίρνουμε το Χριστό μέσα μας. Εγώ αυτά έχω μάθει από την εκκλησία».

Αποκάλυψε δε, πως συνέχεια επικοινωνούσε με τον πνευματικό του τηλεφωνικά, την περίοδο που δεν επιτρεπόταν να τον δει από κοντά λόγω των μέτρων. «Εκπροσωπώ τους ανθρώπους που θα ήθελαν να πάνε στην εκκλησία και να κοινωνήσουν. Εγώ θα κοινωνούσα αν ο προηγούμενος από εμένα ήταν λεπρός, ποια είναι η χειρότερη αρρώστια που μπορεί να υπάρχει, που να είναι κολλητική, εγώ θα πήγαινα, το ομολογώ, το λέω και δημοσίως να το μάθει ο κόσμος, θα το έκανα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA