Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η σύζυγός του, Ανίτα Μπραντ, εδώ και ένα χρόνο που έγιναν γονείς πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Το ζευγάρι αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές και ο μικρός Χρήστος, ο οποίος πριν από λίγο καιρό γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια, μονοπωλεί τον χρόνο τους, αλλά και... τον φωτογραφικό φακό τους.

Διαβάστε ακόμη: Αθηνά Οικονομάκου: Κάνει sup και εντυπωσιάζει με το σώμα της δύο μήνες μετά τη γέννα

Ειδικά ο Χάρης Χριστόπουλος, ως φωτογράφος, δεν σταματά να αποτυπώνει στον φακό του τις ωραιότερες στιγμές της οικογένειας με τον μικρό Χρήστο. Αρκετές είναι οι φορές ωστόσο που και η Ανίτα φωτογραφίζει μπαμπά και γιο σε τρυφερές στιγμές.

«Επαναστάτης, χωρίς πιπίλα» έγραψε στην πιο πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Χάρης Χριστόπουλος με τον γιο του πάνω στη μηχανή με το κράνος του.

Δείτε και άλλες φωτογραφίες της οικογένειας

https://www.instagram.com/p/CSSME8lCbXe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CRa57mepP4g/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CSmG29qK96F/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CR1BN0wlSaR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/COnZn-fp5Eq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CRI44e4lCJ_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA