Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε θεραπεία παροχής οξυγόνου υψηλής ροής («high flow oxygen therapy»), βρίσκεται ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος νοσηλεύεται από το μεσημέρι της Πέμπτης (19/8) στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με κορονοϊό.

Διαβάστε ακόμη: Κορονοϊός - Νίκος Οικονομόπουλος: Στο νοσοκομείο με δύσπνοια και πυρετό - Νόσησε στις διακοπές του

Η θεραπεία αυτή κρίθηκε απαραίτητη μετά τη σοβαρή αναπνευστική δυσχέρεια που παρουσίασε, παρότι έλαβε οξυγόνο με ρινική κάνουλα. Οι θεράποντες ιατροί του εκτιμούν ότι η κατάσταση του 37χρονου τραγουδιστή είναι καλή και υπό έλεγχο.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής νοσηλεύεται στον 6ο όροφο του νοσοκομείου, σε απλό θάλαμο της κλινικής Covid.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, σύμφωνα με πληροφορίες από το cyclades24.gr, γύρισε προ ημερών από τις διακοπές του στη Μύκονο και αρχικά παρουσίασε ήπια συμπτώματα, παρόμοια με αυτά του ιού. Έκανε τεστ και, αφού βρέθηκε θετικός, παρέμεινε σε καραντίνα σπίτι του.

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες η υγεία του παρουσίασε επιπλοκές, καθώς είχε έντονη δυσκολία στην αναπνοή και κρίθηκε αναγκαίο να νοσηλευτεί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA