Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Thylane Blondeau έγινε γνωστή σε ηλικία 6 ετών. Ήταν το 2007 όταν μία φωτογραφία της την έκανε διάσημη. Το υπέροχο πρόσωπό της και τα εκφραστικά της μάτια καθήλωσαν το κοινό και έκτοτε όλοι την αποκαλούν το «ομορφότερο κορίτσι στον κόσμο».

Διαβάστε ακόμη: Χονγκ Κονγκ: Θύελλα αντιδράσεων για την εξαίρεση της Nicole Kidman από την καραντίνα

Η Thylane Blondeau, το μοντέλο από τη Γαλλία, μεγάλωσε, είναι πλέον 20 ετών και παραμένει μία καλλονή. Το 2018, η νεαρά λάνσαρε τη δική της σειρά ρούχων, ενώ συνεχίζει την καριέρα της ως μοντέλο.

https://www.instagram.com/p/B-jxLluAMLx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εχει περπατήσει σε πασαρέλες για πολύ μεγάλους οίκους μόδας και έχει παίξει έναν ρόλο στην ταινία «Belle & Sebastian: The Adventure Continues».

Δείτε φωτογραφίες της:

https://www.instagram.com/p/CSudeRFgSIU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CSPy_iJMmbN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CSHc3CTst0D/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CR16h6Osysr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CRhUI6-Aebi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CRRn8oXMoyF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CQeMJ14Mlr6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA