Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι τραγικές ειδήσεις για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη, αλλά και του Mad Clip, αποτελούν νούμερο ένα θέμα συζήτησης στα social media. Τα δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης πλημμύρισαν με συγκινητικά μηνύματα και αντίο. Ωστόσο, υπήρξε και ένα πρόσωπο που δεν έγραψε τίποτα στα social media και η... σιγή της δεν έμεινε ασχολίαστη.

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Τούνη: «Έχω οικονομική άνεση και δεν το χρωστάω σε κανέναν»

Ο λόγος για την Ιωάννα Τούνη, η οποία δέχθηκε καταιγισμό μηνυμάτων από τους followers της στο Instagram. Αντέδρασαν και την κατηγόρησαν που δεν έκανε καμία ανάρτηση για τον Mad Clip, αλλά και για τον Μίκη Θεοδωράκη.

Η επιχειρηματίας και influencer απάντησε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram: «Έχω λάβει σήμερα ένα χαμό μηνύματα ένα τόσο τραγικό συμβάν… Και ποσό αναίσθητη είμαι που δεν ανέβασα κάτι! Έχουμε φτάσει να πιστεύουμε πως ο κόσμος θρηνεί και συμπάσχει μέσα από stories και instagram. Δεν γνωρίζω προσωπικά τον Madclip. Δεν γνωρίζω προσωπικά τον Μ. Θεοδωράκη. Εύχομαι ολόψυχα καλό παράδεισο! Αυτό βέβαια το ευχήθηκα και πριν… Αλλά μάλλον αν δεν το ανεβάσω στο Instagram δεν πιάνεται», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Σε άλλο story της, δημοσίευσε και τη συνομιλία που είχε με έναν follower της

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA