Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον περασμένο Μάιο ο Ζινεντίν Ζιντάν αποχώρησε για δεύτερη φορά από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, χωρίς ωστόσο να έχει κάποιο άμεσο πλάνο στο μυαλό του για τη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας. Αντιθέτως, αποφάσισε να αλλάξει για λίγο την καθημερινότητά του και να αφοσιωθεί στον ίδιο και την οικογένειά του, απολαμβάνοντας στο έπακρο τη ζωή του «συνταξιούχου».

Διαβάστε ακόμη: Πελέ: Ανησυχία για τον θρύλο του ποδοσφαίρου - Νοσηλεύεται σε νοσοκομείο εδώ και 6 μέρες

Τους τελευταίους μήνες το Instagram του Ζινεντίν Ζιντάν έχει πάρει «φωτιά». Βλέπουμε συνεχώς νέες φωτογραφίες του Γάλλου πρώην άσου (και προπονητή) της Ρεάλ Μαδρίτης από ταξίδια, μαζί με μέλη της οικογένειάς του, με φαγητά, αλλά ούτε μία σε ποδοσφαιρικό γήπεδο.

https://www.instagram.com/p/CPnkTw7jow5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η νέα ζωή του Ζιντάν δεν έχει καθόλου άγχος και είναι γεμάτη χαμόγελα και ξέγνοιαστες στιγμές. Ταξιδεύει, μαγειρεύει και κάνει πράγματα που αγαπά, όπως να παίζει πάντελ, αλλά με το σκύλο του, τον οποίο διαφήμισε πρόσφατα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CRGurfCDtli/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε μια άλλη ανάρτηση του Ζιζού, τον βλέπουμε να ποζάρει δίπλα στον 15χρονο γιο του, Ελιάζ, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερό χαφ στη Ρεάλ και ήδη τον έχει περάσει σε ύψος.

https://www.instagram.com/p/CRjwEI4jxvP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μία από τις φωτογραφίες του, όμως, που τράβηξε το ενδιαφέρον είναι αυτή που ανέβασε με τη γλώσσα του έξω, μπροστά από μαι πίτσα. Η συγκεκριμένη ανάρτηση έκανε μέχρι και τον Βραζιλιάνο Ρονάλντο, τον άλλοτε συμπαίκτη του στη Ρεάλ, να τον ρωτήσει αν «έφτιαξε μόνος του την πίτσα».

https://www.instagram.com/p/CTmlLD6ja_g/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Ζινεντίν Ζιντάν περνάει καλά κι αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA