Μενού
  • Α-
  • Α+

Αίσθηση προκάλεσε στους εκατομμύρια φανς της σε όλο τον κόσμο, η απόφαση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς να διαγράψει τον λογαριασμό της στο Instagram. Κι αυτό γιατί έγινε εντελώς ξαφνικά και μάλιστα μόλις δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον Σαμ Ασγκάρι.

Διαβάστε ακόμη: Britney Spears: Με ένα βίντεο ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Sam Asghari

Η 39χρονη τραγουδίστρια, η οποία είναι εδώ και χρόνια σε σχέση με τον 27χρονο personal trainer και ηθοποιό, επισημοποίησε τον δεσμό τους, ανεβάζοντας μία φωτογραφία με το δαχτυλίδι, που της χάρισε. Την ίδια φωτογραφία ανέβασε και ο Σαμ Ασγκάρι στον δικό του λογαριασμό.

https://www.instagram.com/p/CTvPcEJP_2P/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ωστόσο, όσοι αναζήτησαν το προφίλ της Μπρίτνεϊ το πρωί της Τετάρτης (15/9) είδαν πως δεν υπήρχε. Για να ηρεμήσει η όποια αναστάτωση, η ποπ σταρ απάντησε στα ερωτήματα που δημιουργήθηκαν, μέσω σχολίου της στο Twitter.

«Μην ανησυχείτε παιδιά... απλώς κάνω ένα μικρό διάλειμμα από τα social media για να γιορτάσω τον αρραβώνα μου. Θα επιστρέψω σύντομα», έγραψε η ΜπρίτνεΪ.

https://twitter.com/britneyspears/status/1437896257129750528?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA