Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κορίνα Τσοπέη, σε δηλώσεις χθες χθες, Σάββατο (18/9) στο «ΕΡΤ Σαββατοκύριακο» αποκάλυψε τι ήταν αυτό που την οδήγησε να πουλήσει την εξοχική της κατοικία στη Μύκονο μετά από 25 χρόνια. Συγκεκριμένα η Μις Υφήλιος του 1964 ανέφερε ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, καθώς η ίδια κατοικεί πλέον στις ΗΠΑ και για να πάει στο εξοχικό της είναι πολύ μακριά ενώ και το νησί που αγάπησε έχει, όπως λέει, αλλάξει.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «πήγα στη Μύκονο φέτος και έμεινα εκεί για έξι εβδομάδες. Να σας πω με λύπη μου, ότι δεν θα έρθω ξανά. Πέρασα 25 πανέμορφα χρόνια εκεί με φίλους αλλά πλέον έχω αλλάξει και έχει αλλάξει και το ίδιο το νησί. Το σπίτι που είχα το πούλησε η αδερφή μου. Το σπίτι το έχτισε ο άντρας μου και έχω φανταστικές αναμνήσεις. Όμως δεν χρειαζόταν να κρατήσω αυτό το σπίτι».

Ακόμα εξομολογήθηκε ότι «με τα social media νιώθω την Ελλάδα δίπλα μου, ενώ παλιά δεν συνέβαινε αυτό και στεναχωριόμουν».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA