Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί να ξεμπέρδεψε με τους κατασκοπικούς ρόλους του Τζέιμς Μποντ, όμως φαίνεται ότι ο Ντάνιελ Κρεγκ δεν μπορεί να αποχωριστεί εύκολα την ιδιότητα του «αξιωματικού» από τη ζωή του. Ετσι λοιπόν, αφού ολοκλήρωσε την πορεία του στις μυστικές υπηρεσίες ως 007 με την τελευταία του ταινία «No Time to Die», αποδέχτηκε τον νέο του τίτλο ως: Αντιπλοίαρχος του Βρετανικού Βασιλικού Ναυτικού! Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο νέο κινηματογραφικό ρόλο, όπου θα τον θαυμάσουμε στα σινεμά, αλλά για την αληθινή ζωή του, όπου στο εξής θα φέρει τον τίτλο του «Commander».

Όπως αναφέρει το CNN, ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός, αποδέχτηκε συμβολικά τον βαθμό του Αντιπλοιάρχου επί τιμή, από τον ίδιο τον Αρχηγό του Βασιλικού Ναυτικού της Βρετανίας: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον επίτιμο διοικητή Ντάνιελ Κρεγκ στο Βασιλικό Ναυτικό», δήλωσε ο αρχηγός του Βασιλικού Ναυτικού Πρώτος Λόρδος Ναύαρχος, σερ Τόνι Ραντάκιν.

Ενώ στη συνέχεια, ο Αρχηγός του Βασιλικού Ναυτικού, πρόσθεσε: «Ο Κρεγκ είναι γνωστός ως Αντιπλοίαρχος Μποντ τα τελευταία 15 χρόνια, ένας αξιωματικός του ναυτικού που κρατά τη Βρετανία ασφαλή μέσω αποστολών σε όλο τον κόσμο. Αυτό κάνει το πραγματικό Βασιλικό Ναυτικό κάθε μέρα, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία και την ικανότητα με τον ίδιο τρόπο... όπως ο ίδιος ο Μποντ».

Σύμφωνα με το άρθρο, ο Ντάνιελ Κρεγκ επιθυμεί να χρησιμοποιήσει τη νέα στρατιωτική του θέση, ως έναν τρόπο για να βοηθήσει τις οικογένειες των αξιωματικών του Ηνωμένου Βασιλείο. Αξίζει να σημειωθεί πως η θέση του διοικητή είναι ο έβδομος υψηλότερος βαθμός στο Βασιλικό Ναυτικό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA