Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένη στο «The 2 Night Show» ήταν το βράδυ της Τρίτης (28/9) η ταλαντούχα ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου, η οποία αποκάλυψε τα πάντα για τον κρυφό γάμο της και για τη σχέση της με τον σύζυγό της που της άλλαξε τη ζωή. «Όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι δεν τα φωνάζω τα πράγματα, αντίστοιχα και ο σύζυγός μου. Θέλαμε τον πολιτικό γάμο να τον κάνουμε μαζεμένο, θα κάνουμε και θρησκευτικό. Παντρευτήκαμε στις 11 Ιουνίου. Δεν έχω καταλάβει να αλλάζει κάτι», δήλωσε αρχικά για τον γάμο της με τον νευροχειρουργό.

Διαβάστε ακόμη: Φαίη Σκορδά: «Ηταν επιλογή μου να επιστρέψει ο Γιώργος στο Πρωινό» - Τι είπε για το ενδεχόμενο δεύτερου γάμου

«Το περίεργο ήταν που την επόμενη μέρα, επειδή είναι γιατρός, το καλούσαν στον προθάλαμο του χειρουργείου από διάφορες εκπομπές και νόμιζε ότι ήταν περιστατικό που κάποιος τον συστήνει. Όταν βγήκε το όνομά του έκλεισε τα social, είναι έξω από τον χώρο και το σέβομαι».

Οσο για το πώς έγινε η πρόταση γάμου, η ηθοποιός είπε: «Έγινε πρόταση γάμου και έκπληξη. Δεν ήταν φαντασμαγορικό, ήταν στο σπίτι, όμορφα, μετά από γύρισμα. Δεν το περίμενα καθόλου. Ήταν συνεργός η αδερφή μου. Μπάτσελορ δεν κάναμε, Τετάρτη είχαμε γύρισμα και Παρασκευή παντρευτήκαμε», πρόσθεσε και ανέφερε ότι θα ήθελε ο θρησκευτικός τους γάμος να γίνει χειμώνα. «Δεν έχω φανταστεί τον θρησκευτικό μας γάμο. Θέλω να είναι χειμώνας, μετά τα Χριστούγεννα που είναι όλα στολισμένα. Ταξίδι του μέλιτος δεν πήγαμε, πήγαμε όντως στη Σαντορίνη αλλά ο σύζυγός μου δούλευε», επεσήμανε.

Η ηθοποιός αποκάλυψε και ένα απρόοπτο περιστατικό που συνέβη πριν από τον γάμο: «Βάλαμε καταλάθος στο πλυντήριο το γαμπριάτικο κοστούμι και μπήκε στο πλύσιμο. Μια μέρα πριν από τον γάμο ψάχναμε κοστούμι. Ήταν αυτοσχέδιος και παρεΐστικος ο γάμος. Ήταν ελάχιστοι συνάδελφοι, μια εργάσιμη μέρα, γιατί έχουμε στο μυαλό τον θρησκευτικό γάμο».

Απολαυστική ήταν και η... μίνι συνέντευξη που έδωσε η ηθοποιός στον μικρό Σπύρο Ντούγια

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA