Μενού
  • Α-
  • Α+

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (30/9) τα εθνικά καλλιστεία GS HELLAS, στα οποία συμμετείχαν γυναίκες και άνδρες. Η λαμπερή βραδιά με παρουσιάστρια τη Βίκυ Κουλιανού ολοκληρώθηκε αφού οι διαγωνιζόμενοι εμφανίστηκαν στην σκηνή δύο φορές, με τη μία να γίνεται με μαγιό ενώ δεν έγιναν ερωτήσεις. Ανάμεσα στις νικήτριες στα καλλιστεία είναι και ένα γνώριμο πρόσωπο, η Αννα Τσάρα που γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι αγάπης «Bachelor», η οποία στέφθηκε «Μοντέλο της Χρονιάς».

Ποια είναι η Αννα Τσάρα

Την Αννα Τσάρα τη γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι αγάπης Bachelor με τον Παναγιώτη Βασιλάκο στον ρόλο του εργένη. Η Αννα είναι 19 χρονών κατάγεται από την Κόρινθο και σπουδάζει φαρμακευτική. Είναι από τα κορίτσια που μπήκε πιο μετά μέσα στη βίλα, καθώς ήταν μία από τις προσθήκες που έγιναν μετά από την οικειοθελή αποχώρηση κάποιων κοριτσιών. Ωστόσο από το παιχνίδι αποχώρησε νωρίς. Κατάφερε όμως να κερδίσει τις εντυπώσεις με την παρουσία της.

https://www.instagram.com/p/CQygUesHrLB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CRUKkqhHYYB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CRjcUKGnw3r/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CRmtaWlH5ex/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CSuFdjAIN4w/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CTrRlKhLYrm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το πρωί της Παρασκευής εστεμμένες και εστεμμένοι βρέθηκαν στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Mega Καλημέρα» και μάλιστα έδωσαν ένα στέμμα και στην παρουσιάστρια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA