Μενού
  • Α-
  • Α+

Ευθείες είναι οι κατηγορίες της Έμιλι Ραταϊκόφσκι για σεξουαλική παρενόχληση προς τον Ρόμπιν Θικ ότι το 2013, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του βιντεοκλίπ του τραγουδιού Blurred Lines τριγυρνούσε συνεχώς μεθυσμένος στο πλατό και της έπιασε το στήθος. Οι αποκαλύψεις γίνονται στο βιβλίο του μοντέλου που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες

Το βίντεο με τις γυμνές λήψεις της Έμιλι Ραταϊκόφσκι είχε βοηθήσει το τραγούδι να ανέβει στο Νο1 των βρετανικών τσαρτ. Η Έμιλι ήταν ένα από τα τρία μοντέλα που εμφανίζονταν γυμνά στη σκηνή μαζί με τον τραγουδιστή. Η ίδια περιγράφει: «Ξαφνικά αισθάνθηκα ένα χέρι να με αγκαλιάζει και να μου αγγίζει το στήθος. Τραβήχτηκα. Με κοίταξε με ένα ανόητο ύφος. Δεν έδωσα συνέχεια τότε .Ηταν μεθυσμένος, η σκηνοθέτης σταμάτησε το γύρισμα και με ρώτησε αν ήμουν ΟΚ».

«Ξαναδοκιμάσαμε να συνεχίσουμε και τότε με τα δύο του χέρια με ξανάπιασε από το στήθος. Τραβήχτηκα απότομα και ούρλιαξα: Τέλος. Σταματάμε το γύρισμα». «Αν δε ξεμεθύσει ο μ...ς δεν ξαναεπιστρέφω στο πλατό», είπα. Να σημειωθεί ότι τον Ιούλιο του 2020 η Έμιλι Ρατακόφσκι κατηγόρησε τον φωτογράφο Τζόναθαν Λέντερ ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης στο σπίτι του στην ορεινή περιοχή Κάτσκιλς το 2012, έναν ισχυρισμό που ο ίδιος διαψεύδει κατηγορηματικά.

https://www.instagram.com/p/CP3DJCvMjlI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA