Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη Βανέσα Βενέτη τη γνωρίσαμε από τη φετινή συμμετοχή της στο Game of Chefs. Η ιστορία της, η οποία αγγίζει ένα μείζον κοινωνικό θέμα, αυτό των διεμφυλικών ατόμων, συγκλονίζει αφού όπως η ίδια λέει εξαιτίας της ταυτότητας φύλου που επέλεξε δεν βλέπει το παιδί της. Η Βανέσα Βενέτη, μίλησε στο «The 2 Night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον προσωπικό της Γολγοθά.

«Είμαι φεμινίστρια, δεν θα μπορούσα ποτέ ως Βανέσα να βασίσω το δίκιο μου μέσω του νόμου της συνεπιμέλειας, που αδικεί τόσες χιλιάδες γυναίκες. Ακόμα και αυτός ο νόμος όμως δεν κάνει καμία πρόβλεψη για τα τρανς άτομα. Έχω να δω τέσσερα χρόνια το παιδί μου. Ούτε φωτογραφίες της δεν παίρνω. Αραιά και που μιλάμε στο τηλέφωνο, όμως στο παιδί έχουν μπει λόγια τον τελευταίο καιρό και έχει επηρεαστεί, μου λέει πολλές φορές δεν θέλω να σου μιλήσω γιατί στεναχωρείς τη μαμά» είπε και πρόσθεσε:

«Παντρεύτηκα πριν ξεκινήσω τη μετάβαση. Είχα πολλές εμπειρίες με κορίτσια, δεν είχα καμία επαφή με άντρα. Την πρώην σύζυγό μου την ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα. Με όσες κοπέλες ήμουν τις ερωτεύτηκα. Δεν με αφήνει να δω το παιδί. Έχω να το δω 4 χρόνια. Σήμερα είναι 10. Ούτε φωτογραφίες μου δίνει. Μιλάμε σπάνια στο τηλέφωνο.

Δεν ξέρω πώς έχει δηλητηριάσει την ψυχούλα του και τώρα πολλές φορές το ίδιο δεν θέλει ενώ πρώτα είχαμε μία σχέση λατρείας. Δικαιολογώ το αρχικό της σοκ, προφανώς και ήταν ένα ισχυρό σοκ. Η εικόνα μου δεν παρέπεμπε σε αυτό που είμαι. Το περάσαμε μαζί πριν χωρίσουμε και αφού χωρίσαμε με ειδικούς. Όταν γυρίσαμε στα Γιάννενα μου είπε ότι ή τα ξεχνάμε όλα και συνεχίζουμε ή χωρίζουμε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA