Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος της εκπομπής «Dot» του ΣΚΑΪ ήταν ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Καζάκος, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί ως Χρήστος Κεχαγιάς στη σειρά «Μόλις Χθες» του καναλιού. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, λοιπόν, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις μεταγλωττίσεις που έκανε ως Ντόναλντ Ντακ, αλλά και την πρόταση της Disney που απέρριψε στο παρελθόν.

Διαβάστε ακόμη: Άγουρα Κεράσια: H Τάνια Τρύπη κι ο Κωνσταντίνος Καζάκος πρωταγωνιστούν σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη

Πιο συγκεκριμένα, σχολίασε: «Ένα πράγμα για το οποίο έχω μετανιώσει πάρα πολύ, ήταν τότε που έκανα τον Ντόναλντ. Στις μεταγλωττίσεις τις παλιές εγώ ήμουν ο Ντόναλντ. Ήμουν μονοπώλιο. Μόνο εγώ το έκανα. Μετά υπήρχε και ένας άλλος που το έκανε με τον λαιμό, αλλά με το μάγουλο είναι το σωστό. Το κάνω όπως ήταν ο ορίτζιναλ. Με το μάγουλο.

Τότε, λοιπόν, μου είχε έρθει πρόταση από τη Disney να πάω στο Λος Άντζελες να κάνω τον Ντόναλντ. Είπα, θα αφήσω τις δουλειές μου εδώ πέρα, να πάω να κάνω τον Ντόναλντ στην Αμερική; Και δεν πήγα ο βλάκας»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA