Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε «πικάντικες» αποκαλύψεις προχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς. «Μέχρι τα 60 ήμουν πολύ πουριτανός», ανέφερε και ισχυρίστηκε πως... απελευθερώθηκε όταν μεγάλωσε ηλικιακά. 

«Μέχρι τα 60 ήμουν πολύ πουριτανός. Τα τελευταία χρόνια τα πάω πολύ καλά. Σεξ στις 8, στις 9. Το σεξ δεν αντέχει χωρίς εμένα», είπε ο Λάκης Γαβαλάς on camera.  

https://www.megatv.com/embed/?p=2020512411

«Δεν έχουμε κάποια σχέση με την Κάτια Ταραμπάνκο , αλλά έχουμε καλή σχέση. Στο μέλλον θα μπορούσα να ξαναβρεθώ ερωτικά μαζί της. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που κόβουν γέφυρες. Η Κάτια εστίαζε στην τηλεόραση και θα πάει καλά αν το προσπαθήσει», είπε από την πλευρά του ο Γιώργος Λάιος.  «Δεν μου αρέσει να φλερτάρω μέσα από τα social, το έχω κάνει κάνα δύο φορές. Έχω απατήσει και ένιωσα άσχημα», αποκάλυψε από την πλευρά του ο Παναγιώτης Βασιλάκος.  Για τον αμοιβαίο θαυμασμό που έχουν ο ένας στον άλλον μίλησαν ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου. «Θαυμάζω στον Γιάννη ότι είναι ντόμπρος», είπε η Μαρία Κορινθίου για τον σύζυγό της, ενώ και οι δύο αποκάλυψαν ότι δε θυμούνται την επέτειό τους.

Λάκης Γαβαλάς: Ποια γυναίκα ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά 

Ο Λάκης Γαβαλάς γράφει την δεύτερη βιογραφία του και αποσπάσματά της δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό Gala.  «Στον ιταλικό Βορρά, το γραφικό Πορτοφίνο αποτελούσε ένα από τα πιο αγαπημένα κρησφύγετα των απανταχού κοσμικών. Η Τόριλ, που ήταν ένα διάσημο μοντέλο που έκανε παρέα τότε με την Τζέρι Χολ, βρισκόταν εκεί για δουλειά, αλλά φαίνεται ότι η γοητεία της περιοχής και η δική μου της τράβηξαν την προσοχή. Εκείνη ήταν ξεχωριστά ντυμένη και πανέμορφη. Την κοίταζα και μου φαινόταν απλησίαστη, σάστισα απ’ τη θηλυκότητα και την αέρινη φιγούρα της και ένιωσα μια άγρια ερωτική κάψα. Ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά, με όση λαχτάρα και πάθος είχε η νεανική ψυχή μας και υμνήσαμε την ηδονή, την έξαψη και την παραφορά», γράφει ο Λάκης Γαβαλάς. 

«Κοίταζα το σχεδόν παιδικό της χαμόγελο όταν χάιδευα τα μαλλιά της και ήθελα να της χαρίσω δυο φτερά για να πετάξουμε μαζί. Ποιος έχει ανάγκη να κοιμηθεί όταν είναι ερωτευμένος; Τη γέμιζα φιλιά μέσα στα διάφανα γαλαζοπράσινα νερά, κρυβόμασταν πίσω απ’ τις παραδοσιακές βάρκες των ψαράδων και κολυμπούσαμε μέχρι η κάψα του μεσημεριού να τυλίξει με σιωπή το λιμάνι» πρόσθεσε ο σχεδιαστής. «Στραφτοκοπούσε το βλέμμα της όταν με κοίταζε και καιγόμασταν απ’ τον ήλιο και τη φλόγα των κορμιών μας. Κλείναμε την πόρτα και αφήναμε τις κουρτίνες ν’ ανεμίζουν στα ανοιχτά παράθυρα, λευκές δαντέλες ποτισμένες απ’ την αλμύρα», ανέφερε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA