Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα δώρο υπερπαραγωγή αποφάσισε να κάνει ο Ατζούν Ιλιτζαλί στους κριτές του «The Voice», αφού ταξίδεψαν με τη θαλαμηγό του σε τουρκικό νησί. Ο Τούρκος παραγωγός ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα μέσα από ταχύπλοο σκάφος με τους κριτές του μουσικού διαγωνισμού να απολαμβάνουν βουτιές στη θάλασσα. 

Διαβάστε ακόμη: The Voice: Πού έχουμε ξαναδεί την 20χρονη Εύη που εντυπωσίασε τους κριτές

Ο Τούρκος παραγωγός μάλιστα, μοιράστηκε κάποια βίντεο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στα οποία βλέπουμε την Έλενα Παπαρίζου μαζί με τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη, τον Πάνο Μουζουράκη, τον Γιώργο Λιανό και τον Κωνσταντίνο Αργυρό, να απολαμβάνουν τη θάλασσα και τις ομορφιές της. «Όταν έχει κέφια ο Ατζούν κάνει εκπλήξεις», ανέφερε η Τίνα Μελισσαροπούλου στον ALPHA. 

Ο Τούρκος παραγωγός ξενάγησε την παραγωγή στο Göcek, όπως φαίνεται μέσα από τα stories που ανάρτησε. Οι κριτές ενθουσιάστηκαν ενώ πιο θαρραλέος απ' όλους αποδείχτηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός που δεν δίστασε να βουτήξει στα καταγάλανα νερά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA