Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τη συνεργασία και τη φιλία του με την Scarlett Johansson μίλησε ο εστιάτορας Δημήτρης Σιασσιαρίδης που διατηρεί την αλυσίδα «dimitris» στο Παρίσι. Η γνωριμία του με την ηθοποιό έγινε το 2014 και οι δυο τους έχουν συνεργαστεί για το πρώτο κατάστημα με ποπκόρν στην Πόλη του Φωτός. 

Διαβάστε ακόμη: Jamie Lee Curtis: Κάτω τα χέρια από τη Scarlett Johansson

Μιλώντας στον ALPHA, ο κ. Σιασσιαρίδης ανέφερε πως το 2014 η Σκάρλετ Γιόχανσον «είχε ακούσει ότι είχα αλυσίδα καταστημάτων και έψαχνε έναν άνθρωπο έμπειρο για να ανοίξει το δικό της κατάστημα, τη δική της φίρμα. Έτσι συναντηθήκαμε μέσω του άνδρα της και αποκτήσαμε μια πολύ καλή σχέση». Σε ερώτηση εάν έχουν ακόμη και σήμερα επαφές, ο κ. Σιασσιαρίδης απάντησε ότι «έχουμε επαφές. Η επαγγελματική μας σχέση ήταν τόσο μεγάλη που κρατήσαμε και συνεχίζουμε την επαφή».

Σχετικά με τη δήλωση του Ευκλείδη Τσακαλώτου «όντως ο κ. Μητσοτάκης έχει πει ότι θα θέλει τα πλεονάσματα να είναι 2%, όπως και εγώ θα ήθελα να βγω για κοκτέιλ με τη Σκάρλετ Γιόχανσον», ο κ. Σιασσιαρίδης είπε ότι «γελάσαμε πολύ. Το είπα στη Σκάρλετ ότι ο τότε υπουργός την θαύμαζε και όταν τη ρώτησαν σε συνέντευξη ήταν προετοιμασμένη και είχε απαντήσει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA