Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Κώστας Τουρνάς ήταν από τους καλλιτέχνες που διαμόρφωσαν την ελληνική ποπ-ροκ μουσική σκηνή στα τέλη της δεκαετίας του '60, την εποχή του Woodstock, των παιδιών των λουλουδιών και της... Ειρήνης στον κόσμο. Γιατί αυτή η εισαγωγή; Γιατί κάπως έτσι «δένει» η δήλωσή του στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», πως έχει δοκιμάσει ναρκωτικά, αφού υπήρχαν παντού γύρω του! 

Ο γνωστός τραγουδοποιός, είχε... εξομολογητική διάθεση και όταν ρωτήθηκε για το εάν πήρε ποτέ ουσίες στη ζωή του, ήταν αφοπλιστικός: «Τα drugs ήταν μια μόνιμη κατάσταση γιατί υπήρχαν παντού γύρω μου. Δοκίμασα μία φορά στην ζωή μου πολύ μικρός, αλλά δεν κατάλαβα τίποτα. Ήταν σαν να μην δοκίμασα», είπε και πρόσθεσε: «Απλώς υπήρχαν μπροστά μου δύο βέσπες σκονισμένες κι εγώ τις έβλεπα γυαλιστερές. Αυτό ήταν η μόνη εντύπωση που είχα».

Στη συνέχεια σημείωσε: «Ο λόγος ήταν ο τρόπος που ζούσαμε. Κάναμε ό,τι κάναμε και το βράδυ εγώ πήγαινα κι έγραφα από τις 12 μέχρι το πρωί. Δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνεις αν έχεις πιει ή αν έχεις πιει και οτιδήποτε άλλο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA