Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ιωάννα Τούνη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» ξέσπασε κατά των δημοσιογράφων μιλώντας με σκληρά λόγια για τα σχόλια που λέγονται και γράφονται για εκείνη. «Οι δημοσιογράφοι με έχουν τεντώσει. Μπορώ να το πω αυτό; Πολλές φορές νιώθω αδικία, αλλά εντάξει. Θεωρώ ότι έχω βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο. Καταλαβαίνω ότι πουλάω, καταλαβαίνω ότι κάνετε τη δουλειά σας, αλλά είναι άσχημο να μην υπολογίζεις καθόλου τον άνθρωπο που είναι πίσω από την περσόνα την οποία εσύ θες να θίγεις συνεχόμενα. Είναι λίγο στενάχωρο. Αλλά εντάξει δεν πειράζει. Πίνουμε στην υγειά τους σήμερα».

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Τούνη: Με δάκρυα ευχαριστεί τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και ξεσπά για τις βρισιές που ακούει

Η γνωστή influencer, που έχει γίνει νούμερο ένα θέμα συζήτησης το τελευταίο διάστημα μετά τη δημοσίευση του τιμοκαταλόγου της για τη χρέωση των δημοσιεύσεών της στο Instagram, μίλησε επίσης για το νέο της σπίτι στη Θεσσαλονίκη, αλλά και για τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Το σπίτι μου είναι σχεδόν έτοιμο κατά 99%. Προς το παρόν είμαι αυτόνομα στη Θεσσαλονίκη. Ο Δημήτρης έχει δει το νέο σπίτι, αλλά αυτή τη στιγμή κατεβαίνω εγώ συνέχεια Αθήνα».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA