Μενού
  • Α-
  • Α+

Κόντρα μεταξύ της Θεοφανίας Παπαθωμά και του Γιώργου Λιάγκα έχει ξεσπάσει με αφορμή τη συνέντευξη του Γρηγόρη Πετράκου  στον ΑΝΤ1 όπου υποστήριξε ότι από τη μύτη του «δεν περνάει όχι μόνο ο κορονοϊός αλλά ούτε και ο Τιτανικός». Ο τραγουδιστής αποφάσισε να δημοσιεύσει το βίντεο από τη συνέντευξή του στο Facebook, με τη Θεοφανία Παπαθωμά να «καρφώνει» τον παρουσιαστή υποστηρίζοντας πως «πονηρά δεν μιλούσε» γιατί «ξέρει να χειρίζεται το ανήθικο παιχνίδι της ζωντανής συνέντευξης». 

Διαβάστε ακόμη: Γρηγόρης Πετράκος: Από τη μύτη μου δεν περνάει κορονοϊός, αλλά ούτε ο Τιτανικός

«Ο Λιάγκας πονηρά δεν μιλούσε όση ώρα μιλούσες, γιατί ξέρει να χειρίζεται το ανήθικο παιχνίδι της ζωντανής συνέντευξης και την εξουσία του οικοδεσπότη και κράτησε τα τελευταία λεπτά για το λογύδριο του για να δημιουργήσει ανυπόστατες εντυπώσεις με ευτελή επιχειρήματα, βασιζόμενα σε φράσεις όπως είσαι λάθος πάρτο αλλιώς, τι νομίζεις ότι είσαι ο Δον Κιχώτης και άλλες χαζομάρες. Στα τελευταία λεπτά. Και κλείνει στερώντας σου το δικαίωμα να τοποθετηθείς. Πάγια τακτική προπαγάνδας. Το ήθος όμως φαίνεται κaι αλήθεια λάμπει. Μπράβο σου!», έγραψε η Θεοφανία Παπαθωμά.

Η... άτρωτη μύτη του Γρηγόρη Πετράκου

«Τρεις καθηγητές πανεπιστημίου μου έχουν πει. Επειδή κάνω υγιεινή ζωή και οι εξετάσεις μου όπως η D3 και ο ψευδάργυρος είναι στα 80. Μου έχει πει καθηγητής πανεπιστημίου πως από τον βλεννογόνο της μύτης μου δεν περνάει όχι μόνο ο κορονοϊός αλλά ούτε και ο Τιτανικός. Αυτά είναι πράγματα γνωστά στην ιατρική. Δεν προσπαθώ να παρασύρω κάποιον. Κάνω μια ζωή που τα τελευταία 20 χρόνια δεν έχω αρρωστήσει, δεν παίρνω φάρμακα. Δεν το προτείνω να το κάνει κάποιος άλλο», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Πετράκος στον ΑΝΤ1.

«Εγώ δεν έκανα ποτέ τον επιστήμονα. Έκανα τον δημοσιογράφο. Έπαθα μια συμφόρηση με αυτά που έβλεπα το πρώτο εξάμηνο. Άρχισα να ψάχνω πάρα πολύ. Έβλεπα συνεντεύξεις επιστημόνων, λοιμωξιολόγων, δημοσιογράφων από όλο τον κόσμο 6 με 8 ώρες την ημέρα. Κάτι δεν μου κολλούσε εσωτερικά βλέποντας στην πρώτη καραντίνα 50 κρούσματα και να κλείνουν τα πάντα. Όταν άρχισα να βλέπω δεκάδες ξένους επιστήμονες να λένε άλλα πράγματα, είπα πως αυτό που λένε αυτοί εμένα μου κολλούσε περισσότερο από αυτό που ακούω από το επίσημο αφήγημα. Όταν μάζεψα πολλές τέτοιες γνώμες, άρχισα να τις δημοσιεύω. Όχι δικές μου, των επιστημόνων. Η άποψή μας προέρχεται από την πληροφόρησή μας», είπε ο τραγουδιστής.

«Εγώ έκανα τον δημοσιογράφο τόσο καιρό επειδή δεν τον κάνει κάποιος άλλος. Στην Ελλάδα έχουμε 30 γιατρούς που γράφουν διαφορετικές απόψεις και του παρακολουθώ. Αρνούμαι τον όρο αντιεμβολιαστής και αρνητής. Αρνούμαι τη σοβαρότητα και τα μέτρα που τα θεωρώ καταστρεπτικά. Έχω κάνει όλα τα εμβόλια αλλά θέλω πρώτα να είναι ασφαλές και να έχω το δικαίωμα της επιλογής. Παλεύω ουσιαστικά για τα δικαιώματα. Πιστεύεις ότι χρειάζεσαι το εμβόλιο; Πήγαινε κάντο. Για εμένα η λύση είναι βγήκε το εμβόλιο, 10 ευρώ στα φαρμακεία όποιος θέλει να πάει να το κάνει. Αν μου έλεγες είσαι υπουργός Υγείας και ήθελα να σταματήσει ο διχασμός του κόσμου και να αισθάνονται όλοι ασφαλείς, θα έλεγα όλοι δωρεάν rapid test Δευτέρα και Πέμπτη για να πάνε στις δουλειές τους, να διασκεδάσουν. Όχι να εκβιάζουμε φοιτητές και εργαζόμενους, με δωρεάν τεστ», ανέφερε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA