Μενού
  • Α-
  • Α+

«Χαρήκαμε πάρα πολύ γιατί δόθηκε στους κρατούμενους να έχουν μία εμπειρία, να γνωρίσουμε έναν πάρα πολύ καλό σκηνοθέτη και να συμμετέχουμε… Ήταν τύχη». Αυτή ήταν η δήλωση ενός εκ των κρατουμένων από τις φυλακές Τρίπολης στην εκπομπή «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ για τον Δημήτρη Λιγνάδη, που αναστάτωσε το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα την Φαίη Σκορδά. «Ήταν τύχη που μπήκε ο Λιγνάδης φυλακή και τους σκηνοθέτησε…», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας

Οι κρατούμενοι μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής για τα αδικήματα, τις ποινές τους και τη ζωή στη φυλακή και… για την παράσταση, στην οποία πρωταγωνίστησαν, με σκηνοθέτη τον Δημήτρη Λιγνάδη. Η Φαίη Σκορδά είπε «εμένα μου κάνει πολύ άτοπο. Ίσως να έχεις την περιέργεια ποια είναι η εικόνα εκεί, αλλά τώρα να ακούω από τον κύριο που έχει καταδικαστεί για σεξουαλικά εγκλήματα… Δεν θέλω να ακούω ποια είναι η γνώμη του για τα 200 χρόνια των εορτασμών και την Τρίπολη. Πας εκεί για να ακούσεις για τα 200 χρόνια; Πας να πάρεις το αποκλειστικό παράπλευρα. Άρα, ο στόχος ήταν να δείξει τι γίνεται εκεί, δεν μπόρεσε να βρει τον στόχο και πάει παράπλευρα. Το κάναμε στα μεσημεριανά πάρα πολλές φορές…», σχολίασε η Φαίη Σκορδά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA