Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην εκπομπή Super Κατερίνα και στην Κατερίνα Καινούργιου μίλησε ο χορογράφος Τάσος Ξιαρχό, εξηγώντας πως δεν το έσκασε χθες Τρίτη (2/11) το απόγευμα, όπως ακούστηκε, αλλά απλά πήγε για συμπληρωματική κατάθεση στην Αστυνομία. 

Διαβάστε ακόμη: Τάσος Ξιαρχό: Το «Θηρίο» απαντά με συγκλονιστική ανάρτηση στον χορογράφο για το bullying

«Το απόγευμα αποφασίσαμε να κάνουμε μία συμπληρωματική κατάθεση για κάποια έξτρα πράγματα της υπόθεσης. Απλά επειδή είναι το τμήμα πολύ κοντά, πήγα με τα πόδια. Και απλά είπαν ότι το έσκασα και ότι πήγα για να γλιτώσω, αλλά ούτε καν. Στον γυρισμό δεν μπήκαμε καν σε αυτοκίνητο της αστυνομίας, αλλά σε ένα απλό αυτοκίνητο, για να μην κινήσουμε καμία υποψία γιατί δε χρειαζόταν. Όποιος το είπε αυτό, είναι κακοπροαίρετος. Όλα είναι πάρα πολύ καλά και μάλιστα, είχα πάρα πολύ καλή συνεργασία με τους αστυνομικούς γιατί αναγνωρίζουν τι έχει συμβεί και θέλουν να με βοηθήσουν οπότε όλα είναι πάρα πολύ καλά», είπε ο Τάσος Ξιαρχό.

Συμπλήρωσε δε πως παραμένει στο νοσοκομείο, μιας και υπήρχε διαθέσιμο δωμάτιο και ότι προτιμά για μια δυο μέρες να είναι μαζί με μια φίλη του και όχι μόνος του «για απόλυτη ασφάλεια». 

Όσο για τον ντόρο που έχει  προκληθεί τις τελευταίες ημέρες γύρω από το όνομά του ο Τάσος Ξιαρχό είπε πως «τα λάθη είναι για να τα διορθώνουμε και οι κακές ημέρες για να τις βλέπουμε στο μέλλον και να γελάμε».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA